REKLAMI GEÇ

“FUTBOLCULARIN KAZANMA İSTEĞİNDEN MEMNUNUM”

“FUTBOLCULARIN KAZANMA İSTEĞİNDEN MEMNUNUM”

Denizlispor’da 1-1 biten Adana Demirspor maçında ortaya konan futbol ve futbolcuların isteği teknik direktör Ali Yalçın’ı memnun etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2015 Pazartesi, 12:03

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ,(DHA)- DENİZLİSPOR Teknik Sorumlusu Ali Yalçın, evlerinde 1-1 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Adana Demirspor bu sezon çok iyi bir kadro kurdu. Özellikle deplasmanlarda çok iyi oynuyorlar. Biz de bugün iyi bir oyun sergiledik. Futbolcularımın direnci ve kazanma isteğinden memnunum. Takımda geleceğe yönelik iyi ışığı gördüm. Özellikle son 15 dakikadaki kazanma arzusu beni çok sevindirdi. Bu tür müsabakalardan alınan 1 puan da iyidir” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Denizli’ye kazanmak için geldiklerini ifade ederek, “Olmayan pozisyonda saçma sapan bir gol yedik. Beraberliği sağladık ama galibiyet için yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Oyunun yüzde 70 hakimi bizdik, rakip kapandı ve 1 puanı aldı” diye konuştu. Hakem İlker Meral’i sert bir dille eleştiren Özköylü, “Bu sezon hakem kararlarından çok muzdaripiz. Klasman düşmüş bir hakem sorumsuzca kararlar vererek sonuca etki etti. Biraz cesur olsunlar, işlerini ciddi yapsınlar. Bu konuda çok şey söylemek istiyorum ama konuşamıyorum” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..