REKLAMI GEÇ

BU GALİBİYET ÇOK ANLAMLI

BU GALİBİYET ÇOK ANLAMLI

Denizlispor 10 kişi kaldığı maçta Altınordu’yu Ömer Alp ve Ziya’nın sayıları ile devirdi. Teknik Direktör Erginer takımın 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelesini övdü, “Bu galibiyet çok anlamlı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2017 Pazar, 11:41

Denizlispor’da keyifler tavan yaptı. Altınordu maçında takımın 10 kişi kalması ile küçük çaplı bir şok yaşayan yeşil siyahlılar daha sonra kendine gelerek rakibini sahadan silmesini bildi 2-0.

Teknik Direktör Reha Erginer maç sonundaki değerlendirmesinde 10 kişi ile kazanılan zaferin kendisi açısından çok anlamlı olduğunu söyledi. Özellikle gol yemeden maçı tamamlayan takımına övgüler yağdıran deneyimli teknik adam, “Maçta rakibe verdiğimiz pozisyonlar da oldu. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra dezavantajlı gibi görünüyorduk ama bu bölümü çok daha iyi oynadık. Özellikle takım savunmasında giderek gelişim gösteriyoruz. Bu maçta üzerine koyarak oynadık. 10 kişi kaldığımız bölümde rakibe pozisyon vermedik. Benim için bu maçta oyun anlamını yitirdi. Skor almak bizim için çok çok önemliydi. Bu galibiyet üç puandan çok daha fazlasıdır. Galibiyetin mimarları oyunculardır. Hepsini gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Alınlarından öpüyorum. Müthiş mücadelenin karşılığında üç puanı aldığımız için mutluyum” diye konuştu.

ALTINORDU’DA ŞOK
Denizli’ye kazanmak için geldiklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bir topumuz direktör döndü. Geriye düştüğümüzde oyundan kopmadık. Fakat rakip 10 kişi kaldıktan sonra biraz yüklenip pozisyonlar bulabilir ve değerlendirebilirdik ama bunu başaramadık. İlk yarıda eşitlik sayısını bulsaydık bunu avantaja çevirebilirdik. Rakip hedefine kilitlenmişti ve biz bunu çözemedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..