REKLAMI GEÇ

Gel de küfretme!

Gel de küfretme!

PFDK, Denizlispor’a küfür nedeniyle 10 bin lira para cezası verdi. Fakat yeşil siyahlılar aynı maçtan sadece 6,500 lira gelir elde edebildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 12:40

PTT 1. Lig’de geride kalan haftada Adanaspor’u ağırlayan Denizlispor bu maçta zarar etti. Yeşil siyahlı taraftarların maç içinde hakem Özgüç Türkalp’e yönelik küfürleri temsilciler tarafından raporlandı ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun önüne geldi. Kurul dünkü toplantısında yeşil siyahlı kulübü 10 bin lira para cezasına çarptırdı.

Olayın ilginç tarafı ise karşılaşmadan elde edilen tribün gelirlerinin 10 bin liranın altında olması. Yeşil siyahlı kulüp konuk ekip taraftarları da dahil toplam 500 seyirciye bilet satışı yaptı. En pahalı bileti 15 lira olan Denizli Atatürk Stadı’nda Adanaspor maçından elde edilen gelirin 6 bin 500 lira olduğu belirlendi. Denizlispor 2-1 kazandığı maçta hanesine çok değerli 3 puanı yazdırdı ama maddi sorunlarını aşma yolunda mücadele verirken kasası bu maçta eksi yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 11:07

o cezayı veren insafsıza küfür etmek lazım. kulüplerin hali ortada iken bir avuç taraftarın lafına bakmaması gerekir.

ahmet albaş   -  Bağlantı 14 Kasım 2014, 13:18

BU MALZEMEDEN ANCAK BU KADAR OLUR TARLAYA NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ TARLADAN MAHSUL ALAMADIM DİYE SAĞA,SOLA KÜFÜR YAPMANIN ANLAMI OLAMAZ TARLAYA ZAMANINDA HER TÜRLÜ ÖNLEMLERİ ALIRSAN O NİSPETTE MAHSUL ALIRSIN DENİZLİ SPORDA İŞLER NASIL OLUYOR BİLİN