REKLAMI GEÇ

GELİŞİM LİGİNDE DERBİ: DENİZLİSPOR – ALTINORDU

GELİŞİM LİGİNDE DERBİ: DENİZLİSPOR – ALTINORDU

Denizlispor U17 takımı gelişim liginde rakibi Altınordu’yu ağırlamaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 10:54

Spor Toto Gelişim Ligi’nde Pazar günü zirve yeniden tarif edilecek. Denizlispor U17 ve Altınordu’nun U17 takımları zirve için kapışacak. 18 takımlı ligde 27’şer puanla ilk iki sırada yer alan iki takım bu güne kadar geride kalan maçlarda 9’ar galibiyet ve birer yenilgi aldı.

Averajla liderliği elinde bulunduran Altınordu’dan bu ünvanı almak isteyen yeşil siyahlı takım maça büyük önem veriyor.

Teknik sorumlu Mustafa Karakaya’nın öğrencileri Pazar sabahı 11:00’de Horaz’da oynanacak karşılaşmada rakiplerini devirerek liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapıyor.

Önemli derbi öncesi Denizlispor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem de değerlendirmede bulundu. İrdem, Altınordu’nun altyapı örneği ile Türkiye’nin önünde bir kulüp olduğunu belirterek, “Böyle bir rekabet içinde olmak son derece güzel ve keyifli. Türk futboluna değerli futbolcular kazandıran Altınordu ile yarışmak bizler adına keyif verici. Burada önemli olanın futbolcuların gelişim göstermesi olduğunu unutmamak gerekir. Elbette futbolcular çıktıkları her maçı kazanmayı isteyeceklerdir ama biz konuya öyle yaklaşamayız. Bizler için bu futbolcuların gelişim göstermesi, daha iyi birer futbolcu olması tüm skorların önünde. U17 liginde rakiplerine fark atarak ilk iki sırayı alan her iki takım da değerli oyunculara sahip olduğunu zaten bize gösterdi. Dostluk içinde güzel bir maç olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..