REKLAMI GEÇ

GENÇ MUSTAFA KAMP KADROSUNDA

GENÇ MUSTAFA KAMP KADROSUNDA

Denizlispor, Ali Eren, Mustafa Teke ve Asım Aksungur’dan sonra altyapıdan yetiştirdiği Mustafa Özgür’ü de kamp kadrosuna dahil etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 15:04

Denizlispor bu sezon altyapısından dört oyuncuyu A Takım kadrosuna aldı. Yeşil siyahlılar kaleci Ali Eren Yalçın’ın yanı sıra Mustafa Teke ve Asım Aksungur ile de profesyonel sözleşme imzalamıştı.

Yeşil siyahlılarda 20 yaşındaki Mustafa Özgür de profesyonel yapıldı. Denizlispor ile üç yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu ilk etap kampına da dahil edildi.

Yeşil siyahlılarda Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem futbolcunun ilk günden itibaren kampta yer aldığını belirterek, “Altyapımızda yetenekli genç futbolcularımız var. Her yıl A Takım’a futbolcu vermek istiyoruz. Bu sezon profesyonel yaptığımız dört arkadaşımızın da Denizlispor’a ilerleyen süreçte büyük katkı koyacağına inanıyorum. Benim için altyapıdan yetişen futbolcularımızın profesyonel takımda görev alması yaşanabilecek en büyük mutluluklardan biri. Hepsine inanıyor ve güveniyorum. Emeği geçen tüm altyapı hocalarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..