REKLAMI GEÇ

GENÇLER KARŞIYAKA KARŞISINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

GENÇLER KARŞIYAKA KARŞISINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

Denizlispor’un ligde 3-1 kazandığı Karşıyaka maçında genç futbolcular performansları ile öne çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 12:23

PTT 1. Lig’de Denizlispor, Karşıyaka’yı deplasmanda 3-1 yenerken genç futbolcular performansları ile hem teknik ekibi hem izleyenleri etkilemeyi başardı.

Maçın açış golünü kaydeden Recep Niyaz, golün yanına bir de asist eklerken, yeşil siyahlı forvetin değerlendiremediği pek çok kritik ara pasının da sahibiydi.

Defansa da büyük katkı koyan ve maçın en çok öne çıkan ismi olan Recep Niyaz performansını geliştirmeyi sürdürdü. Karşıyaka’nın durduramadığı genç oyuncu yeşil siyahlı takımın hakimiyetinin de en etkili silahıydı.

Maç öncesi soru işaretleri defans hattına yönelikti. Tuna üzümcü ve Dimov gibi iki tecrübeli defans oyuncusunun yokluğunda zorlu görev Alperen ve Cenk’e kaldı. Özellikle bu sezon forma şansı bulamayan Cenk’in göstereceği performans merak ve endişeyle bekleniyordu. Ne var ki ikili savunmada görevlerini eksiksiz yerine getirdi ve ev sahibine tek bir pozisyon bile vermeden maçı tamamladı. Karşıyaka’nın bulduğu gol ise kale alanı içindeki karambolden geldi.

Denizlispor’un takım halinde iyi olduğu bu maçta öne çıkan bir diğer isim de son haftaların yıldızı Kaleci İsmail Şahmalı oldu. İki krit kurtarışı ile Karşıyaka’ya maça tutunma olanağı bırakmayan tecrübeli eldiven klasını bu maça da yansıttı.  Şenol ve Genkov de günün iyilerindendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..