REKLAMI GEÇ

Genkov varsa sorun yok!

Genkov varsa sorun yok!

Denizlispor’un sezon başında transfer ettiği Bulgar golcü Genkov patlama yaptı, son beş maçını boş geçmedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Aralık 2014 Salı, 12:13

Denizlispor’un sezon başı transferlerinden Tzvetan Genkov şanssız bir başlangıç yaptığı Denizlispor’da ritmini buldu. Son beş maçında rakip fileleri beş kez havalandıran futbolcu takımın da en golcü ismi oldu.

Yeşil siyahlı takıma transferinden sonra ilk hafta Adana Demirspor deplasmanında forma şansı bulan Genkov bu maçın ardından antrenmanda sakatlanmış ve 4 maçı kaçırmıştı. Albimo Alanyaspor maçıyla yeniden sahne alan 30 yaşındaki golcü bu kez antrenmanda kasıklarına isabet eden top nedeniyle ender görülen bir rahatsızlık yaşamış ve takımını yeniden yalnız bırakmıştı. İkinci sakatlık sürecini de geçiren Bulgar golcünün dönüşü ise muhteşem oldu. Yeşil siyahlıların ligdeki son beş maçı olan Adanaspor, Antalyaspor, Elazığspor, Karşıyaka ve Şanlıurfaspor maçlarında rakip fileleri birer kez havalandıran futbolcu ilk 11’in de değişmezleri arasındaki yerini aldı. Şu ana kadar yeşil siyahlı forma ile altı kez ilk 11’de iki kez de yedekten girerek oynayan futbolcu 590 dakika sahada kaldı.

Yeşil siyahlıların son maçı olan Şanlıurfaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Bulgar golcü sakat Andonov’un desteğinden yoksun kaldığı bu maçlarda değerli performansı ile takdir topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 16 Aralık 2014, 14:05

Allah nazardan saklasın,gollerine devam etsin inşallah…