REKLAMI GEÇ

GİRESUNSPOR MAÇININ MASRAFLARI ASBAŞKAN ÇELİKKOL’DAN

GİRESUNSPOR MAÇININ MASRAFLARI ASBAŞKAN ÇELİKKOL’DAN

Denizlispor’un deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının tüm masraflarını Asbaşkan Mehmet Hikmet Çelikkol üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 11:57

Ligde 5 maç aradan sonra puan alan Denizlispor Pazar günü karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil siyahlılar beş maçtın kazanamayan ev sahibi karşısında galibiyet istiyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak hafta başından beri oyuncularını bu zorlu karşılaşma için hazırlarken, öğrencilerinden maçtan başka bir şey düşünmemelerini istedi.

Diğer yandan Giresunspor maçının yol masraflarını Asbaşkan Mehmet Hikmet Çelikkol üstlendi.

Yeşil siyahlı yönetim kurulu daha önce aldığı karar gereği yöneticilerin deplasman maçı masraflarını üstlendikleri açıklanırken amacın kulüp üzerindeki yükü azaltmak olduğu kaydedildi.

Asbaşkan Çelikkol yaptığı değerlendirmede, “Kulüp olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Birlik beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Daha önce yönetim kurulu olarak deplasman masraflarını kendimiz üstlenme kararı almıştık. Denizlispor’u bu sıkıntılı günlerden kurtarmak adına biz de bir nebze olsun katkımızı arttırmak istedik. Şahsım, yönetim kurulumuz ve başkanımız önderliğinde sıkıntıları bertaraf etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımımıza olan desteğimiz devam edecek. İnşallah takımımız zorlu Giresunspor mücadelesinden puan ya da puanlarla dönecektir. Bizim takımımıza olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..