REKLAMI GEÇ

Gol makinasına son teklif

Gol makinasına son teklif

Denizlispor yılan hikayesine dönen Peopon transferinde futbolcunun temsilcilerine son teklifini yaptı, cevap bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Haziran 2018 Pazartesi, 11:16

Denizlispor’da transfer sürüyor. Yeşil siyahlılar, Boluspor’un iki sezon önce Roda’dan transfer ettiği Rydell Poepon’un transferini bitirmek istiyor.

Bir süredir yeşil siyahlı kurmaylar ile görüşen futbolcu ile ücreti konusunda anlaşma sağlanamamıştı.

Yeşil siyahlı kulübe sıcak bakan fakat ücret konusunda anlaşmak istemeyen futbolcu, Denizlispor’un iki fiyat teklifinden sonra da fiyatı artırmıştı.

Önceki sezon 20 geçen sezon da 16 golle Boluspor’a katkı koyan 30 yaşındaki golcü ile temasa geçen Denizlispor son bir teklifte bulundu.

Takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen Başkan Mustafa Üstek, “Denizlispor’un şartlarında anlaşmak istiyorsa kapımız açık. Aksi halde alternatiflerle görüşmelerimiz sürüyor” derken futbolcu ile yapılacak anlaşmada Euro kurunu da sabitlemek istediklerini kaydetti.

Son kez teklifte bulunan Denizlispor futbolcu temsilcilerinden bu hafta içinde yanıt bekliyor. Aksi halde Mehmet Akyüz’ün yanına ikinci forvet arayışı başka isimler üzerinden yürüyecek. Başkan Mustafa Üstek transfer konusunda aceleci olmak istemediklerini belirterek, “Önümüzde yeterince zaman var. Denizlispor’a faydalı olacak nokta transferler yapmak istiyoruz. Bütçemiz belli. Denizlispor büyük gelirleri olan bir kulüp değil. Bu nedenle yüksek bedellerle futbolcu transferi yapmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..