REKLAMI GEÇ

Göztepe taraftarına müjde, sayı 3600 olabilir

Göztepe taraftarına müjde, sayı 3600 olabilir

Denizlispor yönetimi sistemden 2 binin üzerinde bilet satılması nedeniyle yeni tedbirler aldı. Bu tedbirler arasında misafir takıma ayrılan kontenjanın artırılması da var.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2017 Cuma, 16:16

 

TFF 1. Lig’de yarın Göztepe’yi konuk edecek olan Denizlispor’da yönetim misafir takım taraftarları için 750 kişilik kontenjanın yeterli olmayacağını düşünerek tüm kale arkasını Göztepe taraftarına vermişti.

Toplam 2526 kişilik yer ayrılan Göztepe taraftarı 15 liradan satılan maç biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Sistemde şu ana kadar satılan bilet sayısının 2 binin üzerine çıkması Denizlispor yönetimini de alarma geçirdi.

Göztepe taraftarından gelen talebi gören yeşil siyahlı yöneticiler hem taraftarların dışarıda kalmaması hem de olası olayların önüne geçmek için bir dizi tedbir aldı.

A ÜST GÖZTEPE TARAFTARINA AÇILABİLİR
Yeşil siyahlı yönetimin aldığı tedbirlerden biri de A Üst tribün biletlerini Denizlispor taraftarına satmamak oldu. Güvenlik gerekçesi ile bu bölümü boş bırakan yeşil siyahlı yöneticiler talebe göre Göztepe taraftarına bu tribünü de verecek. Talep olmaması durumunda ise tribün boş kalacak.

Yeşil siyahlı kurmaylar aynı uygulamayı Eskişehirspor maçında da yapmıştı. Kale arkası ve A Üst tribünlerinin toplam kapasitesi ise 3600 koltuğu buluyor.

TANER ATİLLA: ŞİMDİLİK BOŞ BIRAKTIK
İzmir temsilcisi ile oynanacak müsabakada hiçbir olayın yaşanmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla, tedbir amaçlı A Üst tribünü boş bıraktıklarını kaydetti. Atilla, “Talebin şu ana kadar 2 binin üzerine çıkması bizi de yeni tedbirler almaya yöneltti. Bu nedenle A Üst tribününü boş bıraktık. Göztepe taraftarlarının dışarıda kalması ve olaylar çıkmasını istemiyoruz. Bu nedenle duruma göre bu tribünü Göztepe taraftarına açabiliriz. Rakip takım taraftarlarına normalde 750 kişilik bir bölüm ayırmamız gerekiyordu. Talep doğrultusunda iyi niyetimizi gösterdik ve bu sayıyı 2526’ya çıkardık ve tüm kale arkasını Göztepe taraftarına verdik. A Üst tribününde ise 1200 kişilik kapasite var. Talep daha da artarsa bu tribünü de açarız. Fakat bundan fazlasını da yapamayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..