REKLAMI GEÇ

HAKEM ODASI BASTILAR SEVK BİLE YOK!

HAKEM ODASI BASTILAR SEVK BİLE YOK!

Denizlispor’un zor çıktığı Samsunspor maçında ev sahibi takım zorlama gerekçelerle PFDK’ya sevk edildi, Denizlispor cephesi tepkili.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2018 Çarşamba, 12:56

TFF Hukuk Müşavirliği disiplin sevklerini açıkladı. Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanan lig maçında olaylara neden olan oyunculardan hiç biri disipline sevk edilmedi. Bu durum Denizlispor cephesinde şaşkınlıkla karşılandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından hakem soyunma odasına saldıran, güvenlik güçlerine müdahale eden ve hakem odasının kapısını kıran futbolcuların hiçbiri sevk edilmedi. Ayrıca maç sonundaki basın toplantısında TFF ve MKH’yi hedef alan açıklamalarda bulunan futbolcular da disipline sevk edilmedi. Samsunspor Kulübü zorlama gerekçelerle disipline gönderildi.

Ev sahibi kulüp merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, çi-rkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırı hareketlerden disipline sevk edildi.

Maçta topu yere vurduğu için tribüne gönderilen Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş sportmenliğe aykırı hareketten kulübün sportif direktörü Deniz Coşkun Zeren aynı gerekçe ile talimatlara aykırı hareketten disipline sevk edildi.

Denizlispor ise çirkin ve kötü tezahürattan sevk aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..