REKLAMI GEÇ

Haktan: Arkadan iş çevirmem

Haktan: Arkadan iş çevirmem

Manisaspor maçı öncesi kadro dışı kalan İsmail Haktan kendini savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 11:09

Manisaspor maçından iki gün önce kadro dışı bırakılan İsmail Haktan, denizlifutbol.com’dan Osman Özad’a açıklamalarda bulundu. Rahatsızlığını Ali Tandoğan’a doğrudan söylediğini anlatan futbolcu, “Kimsenin arkasından iş çevirmem” dedi.

İsmail Haktan özel söyleşide şöyle konuştu: “Ben 10 haftadır hasret kaldığım formaya geçen hafta Şanlıurfa maçında kavuşmuştum. 10 haftadır sabrettim, çalıştım. Urfa maçında da iyi oynadığımı düşünüyorum. Hafta içi yaptığımız taktik antrenmanında oynatılmadım. Antrenman sırasında sorduğumda da antrenman sonunda konuşalım dediler. İdmandan sonra konuştuk. Ben 10 hafta sonra gelen şansı iyi kullandığımı, Urfa maçında iyi oynadığımı düşündüğümü söyledim. Ali Tandoğan da bana ‘sen iyi oynadığını mı düşünüyorsun, ben öyle düşünmüyorum’ dedi. Ben bu sezon ilk kez Urfa maçında ilk onbir oynamışım. Oynadığım maçlarda hep sonradan oyuna alınmışım. Kimse kusura bakmasın ama kimse 10-20 dakika süre alıp da bir şey gösteremez. Ali hoca diyor ki; biraz sabretse oynatacaktım. Yani bizim de bir sabrımız var. 10 hafta beklemişim daha ne kadar bekleyeceğim. Bunu da söyledim Ali hocaya. Ben Süper Lig’den gelen bir futbolcuyum. Denizli’yi, Denizlispor’u sevdiğim, başkanı tanıyıp sevdiğim için burayı tercih etmişim. Altyapıdan gelen ya da 2. ligden, 3. ligden gelen futbolcu değilim ki. Ben benim yerime oynayan futbolcudan daha çok iş yaptığımı düşünüyorum. Ama sırf yabancı diye o oynatılıyor”

 “BEN ARKADAN İŞ ÇEVİRMEDİM, YÜZÜNE KARŞI SÖYLEDİM”

Kimsenin arkasından iş çevirmediğini söyleyen İsmail, “Ben hakkımın yendiğini düşündüğüm için gittim yüzüne karşı söyledim hocanın. Kimsenin arkasından iş çevirmedim. O tarz şeyler bana göre değil. Ben gördüğüm yanlış varsa herkesin yüzüne karşı söylerim. Sonunda da kadro dışı kaldım. Başkana biz İsmail ile iletişim kuramıyoruz diyor hoca. Sizce iki insan birbiriyle neden iletişim kuramaz? Konuşmamız sırasında ben de, Ali hoca da bağırdık. Ben bunu kabul ediyorum. Ama özür dilemesi gerek kişi olduğumu düşünmüyorum.” dedi.

 “DUYDUĞUM ŞEYLER BENİ ÇOK ÜZDÜ”

Manisa maçından önce Teknik Sorumlu Ali Tandoğan’a mesaj atacağını fakat duyduğu şeyler karşısında mesaj atmaktan vazgeçtiğini söyleyen İsmail, “Maç öncesi Ali Tandoğan’a ‘sen beni kadro dışı bıraktın, ama sen benim ağabeyimsin, başarılar’ diye mesaj atacaktım. Fakat söylemek istemediğim bir şeyler duydum. Bu beni gerçekten çok üzdü ve mesaj atmaktan vazgeçtim. Yalan konuşmadım, arkadan iş çevirmedim, kulis yapmadım. Ne düşünüyorsam açıkça söyledim. Bunun cezası kadro dışı kalmaksa eyvallah. Ben futbol oynamak istiyordum, takıma faydalı olmak istiyordum. Gerekirse futbolu bırakırım ama kişiliğimden asla ödün veremem.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mesut   -  Bağlantı 30 Kasım 2016, 15:09

Boşver İsmail Haktan… Biz senin de b6 teknik heyetin de bu başkanın da ne olduğunu biliyor ve görüyoruz… Bunlar yüzünden sakın futboldan vazgeçme… Bunlar bugün var yarın (Kesinlikle) yoookkk

ahmet albaş   -  Bağlantı 29 Kasım 2016, 14:13

ÇOK DOĞRU TESPİT DE BULUNMUŞSUN SAYIM İ.ODABAŞI MEMLEKETLERİNDE PAMUK TARLASINDA IRGATLIK YAPARLAR TÜRKİYE’YE GELDİKLERİN DE FUTBOLCU OLURLAR KİMLERDEN BAHSETTİĞİMİ ALMIŞSINIZDIR DENİZLİ SPORDA Kİ YABANCILARI 5 YABANCIDAN BİR TANE FUTBOLCU ÇIKMAZ MI?