REKLAMI GEÇ

HALA ORADA NE İŞİN VAR?

HALA ORADA NE İŞİN VAR?

Denizlispor asbaşkanı Ahmet Selvi maç önü görev bıraktığını açıklayan Başkan Urkay’ın kulübü terk etmemesine tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2017 Cuma, 13:34

Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek, kentin büyüklerinin isteği ile görevi bıraktığını açıklayan Başkan Süleyman Urkay’ın kulüple ilişkisinin kesilmediği, yazılı bir istifasının olmadığı, Asbaşkan Ahmet Selvi’nin açıklamaları ile ortaya çıktı. Selvi yaptığı açıklamada, “Görevden alındım diyor. Hala orada ne işi var” dedi.

“YÖNETİCİLERİ TESİSE ALMIYOR”
Başkan Urkay’ın yöneticileri tesise sokmadığını da belirten Selvi, “Yönetimi tesise sokmuyor” dedi. Yeşil siyahlı yönetim kurulu toplantısında Denizlispor için “Bu takım düşerse düşsün” ifadesini kullandığını söyleyen Selvi; “Belediyespor düştü. Bu takım bize emanet değil miydi?” diye sordu.

“ŞEHRİN BÜYÜKLERİNE KARŞI GELDİ”
Denizlispor asbaşkanı Ahmet Selvi sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehrin ileri gelenlerine karşı geliyor. Yaptığı basın toplantısında görevi bıraktığını ifade etti. Buna rağmen Urfa maçına başkan olarak çıktı. Dün yapılan Taner ATilla, Ali Fırat, Süleyman Urkay toplantısından da sonuç çıkmadı. Urkay kongereye kadar sadece Taner Atilla’nın kulübe gelebileceğini, sadece onun yönetebileceğini söylüyor. Böyle şey olmaz”

“BİRİKEN BORÇLAR VAR”
Denizlispor’un karşısında ciddi borçlar olduğunu söyleyen Selvi: “Syyla, Genkov ve prim sorunları var. Futbolcu alacakları büyük sorun olacak. Ödeme yapmamız lazım. Paramız var ödeme yapamıyoruz. Başkan orada olduğu sürece de ödeme yapmayacağız Bir an önce kulübü teslim etmelidir. Ben böyle bir şey görmedim. Siz paraları ödeyin ama kulübe gelmeyin deniyor. Biz yönetim kurulu üyeleriyiz” diye konuştu.

URKAY ÇÖZÜM ÜRETEMEMİŞTİR”
Kulübün maddi sorunlarına karşı Urkay’ın çözüm üretemediğini de savunan Selvi; “Biz çözüm bulalım müsaade et diyoruz, koltuğu bırakmıyor. Sanal ortamda sahte adreslerle saldırıya geçiyor. Yönetimin bu noktaya gelmesinin en büyük nedeni kendisidir. Kendisinin açıklamalarının da gerçek dışı olduğunu belirtmek isterim. Bizlere ‘Denizlispor’a para vermek zul geliyor’ demiştir. Derhal görevi bırakmalıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..