REKLAMI GEÇ

HAMİT CİHAN: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

HAMİT CİHAN: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Yeşil siyahlılarda yardımcı çalıştırıcı Hamit Cihan, oyuna sonradan giren oyuncuların önemli katkı verdiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2018 Perşembe, 10:15

DENİZLİ (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında sahasında Ümraniyespor’u 2-0 mağlup eden Denizlispor’un teknik sorumlusu Hamit Cihan, müsabakayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için bir puanın dahi sevindirici olmayacağı bir maça çıktıklarını belirtti.

Yüksek konsantrasyonla galip gelme arzusuyla oynadıklarını dile getiren Cihan, şöyle konuştu: “Maçta hem fiziksel olarak yani yorulmadan 90 dakika boyunca iyi mücadele etmek hem de zihinsel olarak oyunda kalmak çok önemliydi. Rakibe pozisyon vermememiz gerekiyordu. Çünkü maç öncesi rakibimizi analiz ettiğimizde oldukça değişken oynayan, top becerisi yüksek oyunculardan kurulu bir takımdı. Dolayısıyla rakibimize fazla pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Giren oyuncuların katkısı da çok iyi oldu. Müsabakayı kazandığımız çok mutluyuz.”

Bir sonraki Gazişehir Gaziantep mücadelesinin de kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Cihan, o maça da iyi hazırlanmaları gerektiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..