REKLAMI GEÇ

HEPSİ İNANMIŞ ÇOCUKLAR

HEPSİ  İNANMIŞ ÇOCUKLAR

Denizlisporlu futbolcular Giresunspor maçında taraftarın maça büyük katkı yaptığını hatırlattı, Balıkesir deplasmanına kazanmaya gittiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2018 Perşembe, 12:00

Denizlispor’da keyifler yerinde. Üst üste kazanan yeşil siyahlılar, Balıkesirspor deplasmanından da galibiyetle dönmeyi planlıyor. İç sahadaki Giresunspor maçında taraftarın maça büyük katkı koyduğunu söyleyen yeşil siyahlı futbolcular, taraftar sayısının daha da artmasını bekliyor.

Yeşil siyahlıların kaptanı Mehmet Akyüz; “Giresun maçında önemli olan üç puandı. Şimdi bu maçı geride bırakıp Balıkesirspor maçına konsantre olmamız lazım. Önemli bir maç, kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaptan taraftarlara da mesaj göndererek, “Bu yolu taraftarlarımızla beraber yürümek istiyoruz” dedi.

Yeşil siyahlıların orta sahadaki dinamosu Recep Niyaz ise “Büyük bir maçtan çıktık. Hakemin verdiği yanlış kararlar bizi biraz daha birbirimize kenetledi. Şimdi önümüzde Balıkesir maçı var. Bu maça konsantre oluyoruz” dedi.

Takımın sahaya karakter koyması gerektiğini hatırlatan Recep Niyaz, “10 kişi kaldığımız maçta bunu gösterdik. Tribünler de itici güç oldu. Sürekli kazanarak gitmeyeceğiz. Takıldığımız zamanlar da olacak. Önemli olan o zaman ortaya bir karakter koymak” dedi.

Genç defans oyuncusu Alperen Babacan ise taraftarın Giresunspor maçında yenilen ikinci golden sonra kendilerini ayağa kaldırdığını hatırlatarak, “Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her maç böyle olsa bizim için daha iyi olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..