REKLAMI GEÇ

HER ÇÖPLÜKTE ÖTEMİYOR

HER ÇÖPLÜKTE ÖTEMİYOR

Ankaragücü deplasmanında öne geçtiği maçı kaybeden yeşil siyahlılar geleneği bozmadı. Bu sezon Horozların deplasmanda galibiyeti yok.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2017 Pazartesi, 10:31

TFF 1. Lig’e bu sezon sancılı bir başlangıç yapan Denizlispor yaşadığı puan kayıplarının yanına bir de kötü deplasmanh performansını ekleyince sıralamada gerilerde kaldı. Yeşil siyahlı takım bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçtan galibiyet çıkaramadı ve sadece iki puan kurtarabildi.

6 MAÇTA 2 PUAN
Yeşil siyahlılar ilk hafta konuk olduğu Adanaspor deplasmanında 3-0 kaybetti. üçüncü haftada Eskişehirspor karşısında sezonun ilk puanını 2-2’lik beraberlikle kurtaran Horozlar, daha sonra altınca haftada Ümraniyespor’dan 4 gol yedi. Teknik Direktör Reha Erginer önderliğinde ilk deplasman maçına Manisa karşısında çıkan Horozlar öne geçtikleri maçta tek puanı zor kurtardı ve maçı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 10’ncu haftada BB Erzurum deplasmanında 4-1 kaybeden Horozlar son olarak Ankaragücü’nden de puan çıkaramadı.

EN KÖTÜ DEPLASMAN TAKIMLARINDAN BİRİ
Bu sezon ligde pek çok takım deplasman maçlarındaki başarısızlıkları ile öne çıktı. Dışarıda maç kazanamayan Denizlispor bu alanda yalnız değil. Ligde Denizlispor ile birlikte Gazişehir Gaziantep, BB Erzurum ve Adanaspor’un da deplasman galibiyeti bulunmuyor. Buna rağmen ligin en sıkıntılı takımı olan Gaziantepspor bile tek galibiyeti deplasmanda almayı başarmıştı. Yeşil siyahlılar Erzurum ve Adanaspor ile birlikte deplasmandan toplam 2 puan çıkararak en kötü performansı gösteren takımlar oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..