REKLAMI GEÇ

HER ŞEY PLANA UYGUN

HER ŞEY PLANA  UYGUN

Denizlispor teknik patronu dünkü idman öncesi soruları yanıtladı; “Planladığımız gibi gidiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 09:53

Ligde 5 maçlık seri galibiyetlerin ardından Balıkesirspor ve Gençlerbirliği maçlarında birer puanla yetinen Denizlispor keyfini bozmuyor. 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Horozlarda Teknik Direktör Yücel İldiz dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gençlerbirliği maçında tribünü dolduran taraftarlara bir kez daha teşekkür eden İldiz, “İlk yarı baskılı oynadılar ama ikinci yarıda istediklerimizi sahaya yansıttık. Bu ligde her takım her takımı yenebilir” dedi.

Ligde kolay maç olmadığını hatırlatan İldiz, Karabükspor maçını işaret ederek ‘Puan kaybına tahammülümüz yok” dedi. İldiz, “Birçok kulüpte çalıştım. Karabük’te 3 yıldan fazla çalıştım, 2 yıl şampiyon olduk. Saygın bir camia… Eşimizi dostumuzu göreceğimiz için mutluyum. Karabük’teki dinamikler bellidir. Eğer Kardemir isterse Karabük isterse 6 ayda ayağa kalkarlar. Nostalji başka bir şey ama Denizlispor’la bir hedefimiz var” dedi.

Maçı ciddiye alacaklarının altını çizen İldiz, rotasyon yapmayacağını ve en ciddi kadro ile maça çıkacaklarını kaydetti. Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen teknik patron İldiz bu yöndeki sorulara ise; “Biz her türlü çalışmamızı yaptık. Yönetimin yapması gerekenler var. O konuda önümüz açılırsa, bizim planımız hazır” diye yanıt verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..