REKLAMI GEÇ

SAMBACI HERKESİ ŞAŞIRTTI: SEN NEYMİŞSİN BE MORİTZ?

SAMBACI HERKESİ ŞAŞIRTTI: SEN NEYMİŞSİN BE MORİTZ?

Denizlispor’un sambacısı ilk kez 90 dakika çıkardı, ileride son derece verimli oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2017 Pazar, 12:22

Denizlispor’un sezon başından beri performans alamadığı Andre Moritz nihayet kendine geldi ve Altınordu maçında 90 dakika çıkardı.

Teknik Direktör Erginer’in daha çok Yasin Ozan’ın yerine oyuna sonradan dahil ettiği futbolcu bu sezon dördüncü kez ilk 11 gördü. 31 yaşındaki sambacı maçın uzatma bölümünde yerini Veli Acar’a bıraktı.

Yasin Ozan’ın kart cezalısı olması nedeniyle maça Moritz ile başlayan teknik patron Erginer öğrencisinden üst seviyede verim aldı. İleride top tutan, arkadaşlarına pozisyon hazırlayan Morit iki kritik pozisyonun da baş aktörüydü ama gol vuruşlarında şanssızlık yaşadı.

Hırçın tavrı ile bilinen futbolcu sarı kart sınırında çıktığı maçı kart görmeden tamamlamasını da bildi. Yeşil siyahlı takıma duran toplar da kazandıran deneyimli sambacı sezon başından bu yana en iyi performasını ortaya koydu. Deneyimli futbolcu ligdeki tüm maçlarda görev alsa da toplam 361 dakika sahada kalabildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaşa   -  Bağlantı 6 Kasım 2017, 07:48

DENİZLİ SPORDA TEK YABANCISI VAR O DA KAPPALL GERİSİ HİKAYE O TAKIMDA OLMADIĞI ZAMAN TAKIMIMIZ HİÇ ÇÜNKÜ DİĞER YABANCILAR FİYASKO TAKIMA KATKILARI YOK