REKLAMI GEÇ

HOCA ARAYIŞI SÜRÜYOR

HOCA ARAYIŞI SÜRÜYOR

Denizlispor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Başkan Mustafa Üstek bazı teknik adam adayları ile görüşmek üzere İstanbul’a gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 11:06

Denizlispor’da teknik adam arayışları sürüyor. İç transferde Sankoh ve Cenk’in dışında anlaşamadığı futbolcusu kalmayan yeşil siyahlı yönetim teknik adam konusuna ağırlık vermeye başladı.

Başkan Mustafa Üstek bazı teknik direktör adayları ile görüşmek üzere İstanbul’a gitti.

Yeşil siyahlı kulüple adı anılan Yusuf Şimşek, Koray Palaz ve Özcan Bizati ile kesinlikle anlaşılmayacağını söyleyen bazı yeşil siyahlı yöneticiler, “Sezon içinde teknik adam değiştirmek istemiyoruz. Başarıyı isteyen, deneyimli, bilgili bir teknik adamla anlaşmak istiyoruz. Sezonu aynı teknik adamla hedeflerimize ulaşmış bir şekilde tamamlama düşüncesindeyiz. Denizlispor kriterlerine uyan bazı teknik adamlarla temasa geçtik” dediler.

Başkan Mustafa Üstek lig deneyimi bulunan, Denizlispor’u taşıyabilecek adaylarla görüştüklerini söyleyerek, “Burada çok değerli teknik adamlarla bir araya geldim. Görüşmelerim olumlu geçti. Denizlispor’un şartları belli. Bu şartlara uyabilecek ve başarılı olabilecek bir teknik adamla çalışmak istiyorum. Şimdilik kamuoyuna isim açıklamayacağım. Anlaşmamız kesinleştiğinde camiamıza bilgi vereceğiz” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulübün başarılı bir sezon geçirmesi için yönetim kurulu olarak ciddi fedakarlıklar yaptıklarına da değinen Başkan Üstek, “Maalesef tek sorunumuz sportif başarı değil. Mali disiplin ile birlikte  geçmişten süregelen bir takım sorunları da çözmek istiyoruz. Camiamızla kenetlenerek tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Denizlispor camiası ve taraftarlarının yeni sezonda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Mehmet Sulayıcı   -  Bağlantı 17 Haziran 2017, 00:34

Güvenç KURTAR gelsin.