REKLAMI GEÇ

Hoca konusu haftaya görüşülecek

Hoca konusu haftaya görüşülecek

Denizlispor’da iç transferden sonra hoca arayışına başlayacak olan yeşil siyahlı yönetim teknik adamların markajında.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2017 Çarşamba, 10:35

Denizlispor’da teknik direktör arayışları henüz başlamasa da bazı isimler doğrudan bazıları da menajerler aracılığı yeşilsiyahlı yönetimle temasa geçmeye çalışıyor. Henüz iç transferi noktalamayan yeşil siyahlı yönetimin önceliği ise futbolcuların transferini bitirmek.

İŞTE BAŞKAN ÜSTEK’İN ÖNCELİĞİ
Başkan Mustafa Üstek  teknik adam konusunda acele etmeyeceklerini belirtirken önceliklerinin iç transfer olduğunu kaydetti. Transfer yasağının kaldırılması ya da ötelenmesi için girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Üstek, “Tüm seçenekleri göz önünde bulunduruyoruz. Bu nedenle önceliğimiz iç transfer. İyi bir takıma sahibiz. Bu oyuncuların bir kısmı ile yola devam etmek istiyoruz. İç transferi noktalamadan hoca konusuna yoğunlaşmak istemiyorum” diye konuştu. Üstek iç transferi bu hafta bitirmeyi planladıklarını da kaydederken önümüzdeki hafta hoca konusunda görüşmelere başlayacaklarını söyledi.

ESKİ TEKNİK ADAMLAR KAPIDA BEKLİYOR
Diğer yandan sezonu Ali Yalçın ve Kenan Atik ikilisi ile tamamlayan Denizlispor’da, kulüpte daha önce çalışmış bazı eski teknik adamların geri dönmek için nabız yokladıkları belirtiliyor. Koray Palaz, Özcan Bizati ve Yusuf Şimşek gibi isimlerin yönetime haber gönderdikleri ve göreve hazır olduklarını söyledikleri iddia edildi.

ÖZKÖYLÜ VE TAŞDEMİR GÜNDEMDE
Diğer yandan Başkan Mustafa Üstek ile çok iyi anlaşan Osman Özköylü ve Ankaragücü’nü şampiyon yapan Denizlispor camiasına da yakınlığı ile bilinen İsmet Taşdemir gündemdeki diğer isimler. Ligde başka takımlardan da teklif alan Özköylü’nün yeşil siyahlı yönetimi beklediği belirtiliyor. Daha önce de Denizlispor’da çalışan ve yaşadığı haksızlıklar nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Özköylü yeşil siyahlı kulübe dönmeye sıcak bakıyor. Hedefi olan bir takım planlayan Özköylü’nün önümüzdeki hafta Başkan Mustafa Üstek ile bir araya geleceği tahmin ediliyor.

“DENİZLİSPOR BENİM EVİM”
Ligde iki önemli kulüpten teklif alan fakat önceliğini para değil hedef olarak belirleyen İsmet Taşdemir de yeşil siyahlıların gündemindeki teknik adamlardan biri. Ankaragücü yönetimi ile anlaşamadığı için ayrılan Taşdemir ile Giresunspor yakından ilgilense de Denizli’ye sıcak bakan Taşdemir, yardımcısı Hakan Dolutaş ile birlikte futbolculuk yıllarında terini akıttığı Denizlispor’a faydalı olacağı görüşünde. Denizlisporhaber.com’dan Selami Aydın’a konuşan Taşdemir; “Denizlispor benim evim. Çok yakın olduğum bir camia” diye konuştu. Yeşil siyahlı yönetim içinde Taşdemir’in ismini öne süren bazı yöneticiler de oldu.

BAŞKAN KARARI YÖNETİME BIRAKACAK
Teknik Direktör konusunda tek başına karar vermek istemeyen Başkan Mustafa Üstek tüm yönetim kurulu üyelerinin de görüşünü alacak. Önümüzdeki hafta tüm yöneticilerden çalışmak istedikleri teknik adamları öğrenecek olan Başkan Üstek son kararı yönetim kurulundaki görüşmenin ardından verecek. Yeşil siyahlılarda mali disipline sadık kalma isteği teknik adam konusunda Ali Yalçın ve Kenan Atik isimlerini de öne çıkarabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..