REKLAMI GEÇ

HOROZ BOLU’YA HAZIR

HOROZ BOLU’YA HAZIR

Denizlispor’da Teknik Direktör Fatih Tekke önderliğinde Boluspor maçı hazırlıkları sürüyor. Sezonu galibiyetle kapatmak isteyen yeşil siyahlılar yarın zorlu deplasmana hareket edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mayıs 2018 Perşembe, 09:36

Spor Toto 1. Lig’de Gaziantepspor’u 5-0 yenerek ligde kalmayı başaran Denizlispor’da gözler Boluspor maçına çevrildi. Yeşil siyahlılar sezonun son maçında hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Tekke önderliğindeki çalışmayla sürdüren yeşil siyahlılarda dünkü antrenmana sakatlıkları süren Eze ve Lazic katılmadı.

Dün öğrencilerine hafif bir antrenman yaptıran Tekke çalışmaya ısınma hareketleri ile başladı ve 5’e 2 pas çalışması yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde takım dörde bölündü ve yarı sahada karılıklı maç yaptı.

Yeşil siyahlı takım Cumartesi akşamı oynanacak Boluspor maçı için yarın bu kente hareket edecek. Havayolu ile İstanbul’a gidecek olan Denizlispor kafilesi buradan karayolu ile Bolu’ya geçecek. Maç sonrasında takımın büyük bölümü Denizli’ye dönmeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..