REKLAMI GEÇ

HOROZ FENA DEĞİL

HOROZ FENA DEĞİL

Denizlispor ilk hazırlık maçında Altınordu ile karşılaştı. Yeşil siyahlı takım hem teknik heyeti hem de yönetimi oyunu ile memnun etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 10:46

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon kampı ile sürdüren Denizlispor ilk hazırlık maçını dün Altınordu’ya karşı oynadı. Golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada rakibi karşısında özellikle oyunun ilk bölümünde ciddi üstünlük sergileyen Horozlar teknik ekip ve yönetimi memnun etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan yeşil siyahlılar oyunu geriden kurarak gerçekleştirdiği hücum girişimlerinde tehlikeli pozisyonlar üretmeyi başardı. Altınordu karşısında oyunun özellikle ilk 10 dakikasında top göstermeyen yeşil siyahlı takım bu oyununu zaman zaman maçın kalan bölümünde de sergiledi.

Karşılaşmanın 23’ncü dakikasında Moritz’in ara pasında sağ çaprazda topu düzeltip sol ayağı ile rakip kaleyi yoklaşan Barış Örücü’nün şutu kaleci Berke tarafından kornere çelindi.

Bu bölümde hızlı hücumlarla rakip  savunmayı dengesiz yakalamayı hedefleyen Denizlispor ikinci tehlikeli atağını 35’nci dakikada gerçekleştirdi. Yasin ozan’ın sağ kanattan yerden çevirdiği topa kale ağzında Ziya topuğu ile dokunmak istedi fakat düzgün bir vuruş yapamayarak Denizlispor’u net bir fırsattan etti.

26072017-hazirlik-ic2

Maçın 38’nci dakikasında Ziya’nın sol kanattan kaldırdığı topu Yasin Ozan kafa ile Barış’a indirdi. Yakın mesafeden Barış’ın şutu kaleci Berke’den döndü.

İlk yarıda Denizlispor defansını zorlayamayan Altınordu hücum hattı ikinci yarının ilk bölümünde uzaktan şutlarla kaleyi yokladı.

51’nci dakikada Serkan Göksu’nun ceza alanı dışından şutu kaleci Asil’de kaldı.

76’ncı dakikada gelişen bir kontra atakta Altınordu’nun Azeri futbolcusu Mutlu Doğan orta sahadan aldığı topla ilerledi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Son anda defans araya girerek düzgün bir vuruş yapmasını engelledi ve top kalecide kaldı. Karşılaşma golsüz sona erdi.

MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR
Denizlispor’un ilk hazırlık maçında sakatlığı süren Kappel görev almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Cenk ve Burak Altıparmak ise kısa bir süre yararlanan Teknik Direktör Yusuf Şimşek öğrencilerinin gösterdiği mücadeleden memnun kaldı.

Denizlispor’da en çok öne çıkan futbolcu Veli Acar oldu. Geçen sezon düzenli forma şansı bulamayan deneyimli futbolcu hem fizik kalitesi hem de oyun becerisi ile maçta öne çıkan yeşil siyahlı futbolcuların başında geldi.

Yeşil siyahlılarda Taşkın İlter, Tarık ve Tahacan da performansları ile öne çıkmayı başardılar. Cihan Özkaymak ise çalışkanlığı ile dikkat çekti ve yeni sezonda yeşil siyahlıların en önemli silahlarından biri olacağını gösterdi.

Sakatlığı nedeniyle ligin son bölümünde düzenli görev alamayan kaleci Zeki Ayvaz da yeşil siyahlı kalede güven verdi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in şans verdiği faydalanmak istediği Şevki Çınar ise bir adım mesafe kat etmediğini bu maçtaki oyunu ile göstermiş oldu.

Karşılaşmayı Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 2. Başkan Taner Atilla, asbaşkanlar Ali Fırat ve Necip İrdem ile yönetici Mahmut Akarsu takip etti. Yeşil siyahlı kurmaylar maç sonrası takımla birlikte yemek yedi.

26072017-hazirlik-ic1

STAT: AFYON KOCATEPE STADI 1 NOLU YAN SAHA
DENİZLİSPOR:
Zeki Ayvaz, Cenk Güvenç (39′ Tahacan Velioğlu), Ömer Alp Kulga, Taşkın İlter, Keremcan Akyüz (78′ Alperen Yazıcı), Alfred Sankoh (50′ Burak Altıparmak) , Barış Örücü, Andre Moritz (45′ Cihan Özkaymak) Veli Acar (Şevki Çınar), Ziya Alkurt, Yasin Ozan

ALTINORDU A.Ş.: Berke Özer (45′ Ali Emre Yanar) Kerim Alıcı, Yusuf Acer, Recep Yemişçi, Seydi Kayasoy, Serkan Göksu, Mehmet Murat Uçar (Barış Alıcı), Oğulcan Ülgün, Onur  Demir, Alican Özfesli, Erdoğan Yeşilyurt (45′ Musa Caner Aktaş)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..