REKLAMI GEÇ

HOROZ FİFA’YI BEKLİYOR

HOROZ FİFA’YI BEKLİYOR

Dimov’a olan borcu nedeniyle transferi kapatılan yeşil siyahlılar ödemesini yaptı, FİFA’dan resmi yazının TFF’ye ulaşmasını bekliyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Ocak 2017 Cuma, 10:01

Denizlispor önceki sezon takımda görev alan Bulgar defans oyuncusu Daniel Dimov’a olan borcu nedeniyle transfer yasağı ile karşılaşmış ve devre arasında takıma takviye yapamamıştı.

Yeşil siyahlıların futbolcu ile yapılan görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı. Dimov’a toplam 63 bin Euro’nun yanı sıra temsilcileri ile yargılama giderleri de karşılandı.

Yeşil siyahlı kulüpten bu konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılarak, “Yönetim Kurulumuz bu oyuncunun alacaklarının tamamını ödemiş ve ayrıca avukat ve yargılama giderlerini de kabul ederek net 63.000 Euro ödemede bulunmuştur.

İlgili oyuncuya borcumuz kalmadığı gibi yargılama giderleri ve avukatlık masrafları da ödenmiştir.

Bu konuda geriye resmî müracaatlar kalmış olup kulübümüzün aleyhine olan kararın iptali için yoğun bir şekilde çalışma yapılmaktadır.

Transfer tahtamızın açılması için tüm girişimler ve işlemler yapılmaktadır” denildi.

FİFA’YA BAŞVURULACAK
Futbolcu ile para konusundaki tüm uyuşmazlıklarını çözümleyen Denizlispor çözüme bir adım daha yaklaştı. Futbolcunun temsilcisi cezayı veren FİFA disiplin kuruluna bir müracaatta ulunarak ödemelerin yapıldığını ve transfer yasağı yaptırımının kaldırılmasını isteyecek. Bir kaç gün içinde hem Denizlispor Kulübü’ne hem de TFF’ye yasağın kalktığına dair belgenin ulaşması bekleniyor.

ASBAŞKAN FIRAT: KİMSE MERAK ETMESİN
Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat yasağın kalkmasından sonra transferin hemen başlayacağını söyledi. Fırat, “Taraftarlarımız merak etmesin. Transfer planımız hazır. Görüşmelerimiz gerçekleşiyor. Yasak kalktıktan sonra bu süreci biraz daha hızlandıracağız. Sezonun ikinci yarısına takviyelerle başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..