REKLAMI GEÇ

Horoz galibiyeti böyle kutladı

Horoz galibiyeti böyle kutladı

Tekden Denizlispor evindeki ilk zaferin tadını uzun uzun çıkardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 09:44

PTT 1. Lig’de taraftarı karşısına ilk kez çıkan Tekden Denizlispor çok zor da olsa kazanmasını bildi. Yeşil siyahlıların sevinci görülmeye değerdi. Maç içinde geriye düşen Horozların umutlarını yeşerten kişi ise defansın sağlam isimlerinden Mehmet Cansın Çiçek oldu.

15092014_sevinc_ic2

Köşe vuruşu sırasında ceza sahasına sokulan 21yaşındaki genç oyuncu, arkadaşlarını aşan topu es geçmedi, kale direğinin kenarına bıraktı.
Geçen sezon 29 maçta bir kez rakip fileleri havalandıran Mehmet Cansın, bu sezon ise tıpkı Kaptan Bülent Ertuğrul gibi sezonu erken açmış oldu.

15092014_sevinc_ic4
Cansın sevincini kalp işareti yaparak tribüne gönderirken, yeşil siyahlı yedek kulübesi ise herkesin sahaya doğru koşması ile boşaldı.
Yeşil siyahlı takımın ikinci büyük sevinç patlaması ise Şevki’nin aldığı penaltıda yaşandı. Takipçiliğini ve ısrarcılığını kullanan genç yetenek, Luiz’i arkasına alarak ceza sahasına girdi. Çizginin dışından başlayan hareket içeride de devam edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Maçın son bölümüne kadar umudunu kaybetmeyen Teknik Direktör Özcan Bizati ve İdari Menajer Kadir Kanatsız büyük bir sevinç yaşarken o sırada yedek kulübesinde olan Erçağ Evirgen neredeyse penaltıyı kullanmaya gidecekti.

15092014_sevinc_ic1

Andanov’un golü sonrasında ise Denizli Atatürk Stadı tam bir karnaval havasına büründü. Hakemin bitiş düdüğünün ardından Erçağ sahaya koşarak Mustaf Keçeli’yi omuzlarına aldı. Kendi ekseninde dönen Erçağ, Keçeli’nin adeta başını döndürdü. Tüm takım taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptı, galibiyeti doya doya kutladı. Kutlamalar soyunma odasında da sürdü.

15092014_sevinc_ic3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..