REKLAMI GEÇ

HOROZ GÖZÜNÜ LİDERLİĞE DİKTİ

HOROZ GÖZÜNÜ LİDERLİĞE DİKTİ

Gazişehir deplasmanında tek golle kazanan Denizlispor, Gençlerbirliği’nin puan kaybı yaşadığı haftada liderle puan farkını ikiye indirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Ocak 2019 Pazartesi, 10:02

Spor Toto 1. Lig’de her şey Denizlispor’un istediği gibi gidiyor. Ligin ikinci yarısına Gazişehir’i 1-0 yenerek başlayan yeşil siyahlılar en yakın takipçisi rakibi ile arasındaki puan farkını 8’e çıkarmıştı.

18’nci haftada alınan sonuçlar zirveyi de alt sıraları da karıştırdı. Lider Gençlerbirliği, Hatayspor deplasmanında kaybedince Denizlispor zirve ile puan farkını iki puana indirdi. Camida liderlik sesleri yükselmeye başladı.
Dördüncü sıradaki Ümraniyespor’un da Altay’a kaybetmesinden sonra yeşil siyahlıların takipçileri arasındaki sıralama da değişti. Kazanan Hatayspor ve Osmanlıspor sırasıyla üç ve dördüncü sıraya yerleşti. Denizlispor her iki takımdan da 7 puan önde bulunuyor.

Ligde yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Horozlar, ilerleyen haftalarda takipçileri ile arasındaki puan farkını da açmaya çalışacak.

Diğer yandan iyi bir futbol ile kazanılan Gazişehir maçından sonra bir gün izin yapan yeşil siyahlılar bugün Adana Demirspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

Gazişehir maçını değerlendiren Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat artık zirveyi düşündüklerini belirterek, “Beklediğimiz, hayal ettiğimiz bir sonuç aldı. Amacımız kazanmaktı. Gazişehir ile aramızdaki puan farkını 5’ten 8’e çıkarmak istiyorduk. Hak ederek kazandık. Rakiplerimiz ile makası açtık.

Kazanarak devam etmemiz lazım. Diğer maçların skorlarına takılmamalıyız. Her maçı final gibi oynayıp kazanmalıyız. Üç puanlık sistemde her şey değişir. Rehavete kapılmamalıyız. Biz tüm camia olarak inananarak üst lige çıkmaya çalışıyoruz.  Bu kadar puan farkı varken çok fazla rehavete kapılmamalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..