REKLAMI GEÇ

HOROZ O HAKEMİ İSTEMİYOR

HOROZ O HAKEMİ İSTEMİYOR

Denizlisporlu kurmaylar Altınordu maçının hakemi Erkan Özdamar’ı maçlarında istemediğini resmi başvuru ilei TFF’ye bildirmeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2018 Çarşamba, 11:38

Denizlispor’da yönetimin gündemi Altınordu maçının orta hakemi Erkan Özdamar. Yeşil siyahlıların BB Erzurum maçında dördüncü hakem olarak görev yapan önce Asbaşkan Ali Fırat’ı tribüne göndererek 21 gün hak mahrumiyeti cezası almasına neden olan ayrıca yardımcı antrenör Mehmet Polat’ın da bir maç ceza almasını sağlayan Özdamar bir sonraki hafta Altınordu maçının orta hakemi olarak görevlendirilmişti.

Bu maçta ise 5 dakika uzatma verdiği halde 90+7’de gelen Altınordu golü ile Denizlispor’u bir puandan eden hakem Erkan Özdamar artık yeşil siyahlı kulüp tarafından istenmiyor.

Yeşil siyahlı kurmaylar Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’na resmi başvurada bulunarak Ankara bölgesi hakemi Özdamar’ı maçlarında istemediğini bildirecek.

Özdamar bu sezon yeşil siyahlıların deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Gaziantepspor maçını da yönetmişti.  Erkan Özdamar ayrıca yeşil siyahlıların 2-0’la kazandığı Ümraniyespor ve Altınordu maçlarının da dördüncü hakemiydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..