REKLAMI GEÇ

HOROZ HAZIRLIK MAÇINDA KIRIKHAN’I YENEMEDİ

HOROZ HAZIRLIK MAÇINDA KIRIKHAN’I YENEMEDİ

Denizlispor kamptaki dördüncü hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi Kırıkhanspor ile berabere kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 10:35

İkinci etap çalışmalarını Kızılcahamam’da sürdüren Denizilspor yeni sezona hazırlık maçları ile bileniyor. Yeşil siyahlılar 3-0 kaybettikleri Antalyaspor, 3-1 kazandıkları Etimesgutspor ve 0-0 berabere tamamladıkları Altınhasır maçlarının ardından kamptaki dördüncü hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi Kırıkhan karşısında sahaya çıktı.

İsmail Şahmalı, Mustafa Keçeli, Tuna, Dimov, Emincan, Veli, Serkan, Fatih, Anmar, Leandrinho ve Genkov 11’i ile maça başlayan Horozlar oyun üstünlüğünü elinde tutsa da istediği skoru üretemedi. Kırıkhanspor’un 9. dakikada gelen golü ile yeşil siyahlılar devreye geride girdi.

İkinci yarıya Ogün Karakaya, Tuna, Dimov, Kerem, Furkan, Serkan, Veli, Servan, Şvki, Leandrinho ve Şaban 11’i ile devam eden yeşil siyahlılar maçın son bölümünde artırdığı baskı ile eşitlik sayısın üretti. 85. dakikada orta alandan hücuma destek olan Servan’ın sayısı maçın skorunu ilan etti 1-1.

Yeşil siyahlılar Kızılcahamam kampını tamamlamadan önce Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor ile birer hazırlık maçı daha yaptıktan sonra Denizli’de Göztepe ile son kez hazırlık maçına çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..