REKLAMI GEÇ

HOROZ İSTANBUL FİTNESS A ABONESİ

HOROZ İSTANBUL FİTNESS A ABONESİ

Bölgenin en elit fitnes salonu İstanbul Fitness A yeşil siyahlı takıma ev sahipliği yapıyor. Futbolcuların büyük bölümü salonun müdavimlerinden…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2017 Perşembe, 10:37

Sinpaş Yapı’nın Denizli’deki eşsiz projesi Aqua City bünyesinde yer alan Aquamall aynı zamanda Türkiye’nin sayılı, bölgenin ise en büyük ve elit spor salonu olan İstanbul Fitness A’ya ev sahipliği yapıyor. Vücut geliştirme ve fitnes sektörünün öncü isimlerinden Necdet Toprak’ın işlettiği İstanbul Fitness A’nın dün çok önemli konukları verdi.

Denizlisporlu futbolcu ve teknik ekip dünkü antrenmanın ardından spor salonunu ziyaret etti. Takım içinde pek çok oyuncunun abonesi olduğu İstanbul Fitnes A, yeşil siyahlı futbolcuların form tutmasında da etkili oluyor.

2 bin metrekare kapalı 2 bin metrekare ise açık alana sahip mekanda yüksek kalite ekipmanlar ve deneyimli personel ile hizmet standardı oldukça yükseklere taşınmış durumda. yüzme, jimnastik, tenis, basketbol ve voleybol kurslarını seçebilecek. Yetişkinler için ise yüzme, tenis, zumba, spinning, pilates, reformer plates, crunch, personel trainer ve crossfit seçenekleri ile Denizli’ye hizmet eden salonda kişiye göre çalışma imkanları da yeşil siyahlı futbolcuların tercih nedenlerinden biri oldu.

Dün idman sonrası Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Teknik Direktör Reha Erginer ile birlikte İstanbul Fitness A’yı ziyaret eden futbolcuları burada işletmenin yöneticilerinden İlkin Ayten ve ekibi karşıladı. Şampiyonların çalıştırıcısı Necdet Toprak ise yurt dışında olduğu için bu karşılamada yer almadı.

Salonu inceleyen yeşil siyahlı futbolcuların bir kısmı spor aletlerinde çalışmayı ihmal etmedi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ziyarette yaptığı konuşmada; “Denizli’ye böyle elit bir mekanı kazandıran Necdet Toprak hocamızı ve ekibini tebrik ediyoruz. Bu konuda yol gösterici olan işadamı Derya Baltalı’nın da Denizlimiz için çok önemli bir açığı doldurduklarını bilmelerini isteriz. Tesislerimize son derece yakın olması nedeniyle futbolcularımız da bu imkanlardan faydalanıyor. Denizli her zaman en iyisini hakediyor” dedi.

Teknik Direktör Reha Erginer ise ziyarette Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi  Yüksek Okulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gökçe ile uzun uzun sohbet etti.  Daha sonra misafirlere baklava ikram edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..