REKLAMI GEÇ

HOROZ KAMPA GİRİYOR

HOROZ KAMPA GİRİYOR

Yeşil siyahlılar bayramdan sonra topbaşı yapacak. İlk etap kampı Erzurum’da yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2017 Cumartesi, 11:52

Yeni sezona hedefli girmek isteyen Denizlispor sezon öncesi hazırlıklara büyük önem veriyor. Yeşil siyahlı takım bayramdan sonra Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanacak.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek öğrencilerini 29 Haziran’da kulübe davet edecek. Yaklaşık bir hafta boyunca Denizli’de çalışacak yeşil siyahlı takım bu sırada sağlık kontrolü başta olmak üzere diğer testlerden geçecek.

Denizli’deki çalışmalarda altyapılarda parlayan bazı genç futbolcuları da deneyecek olan Teknik Direktör Şimşek daha sonra takımı 7 Ağustos’ta Erzurum kampına alacak. Burada 10 günlük birinci etap kampı tamamlandıktan sonra yeşil siyahlılar çalışmalarına bir süre daha Denizli’de devam edecek.

Bu sırada ikinci etap kamp programının da belirlenmesi hedefleniyor. İkinci etap kampta sıklıkla hazırlık maçları yapmak isteyen Teknik Direktör Şimşek kampı ligin bitimine kısa süre kala tamamlayacak.

Bu sezon hedef ortaya koymak istediklerinin altını çizen Teknik Direktör Yusuf Şimşek kamp dönemini çok iyi değerlendirip lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, “29 Haziran’da topbaşı yapacağız. Futbolcuların son durumlarını görmek istiyorum. Öğrencilerimin durumlarına göre çalışma saatleri ve tempoları belirlenecek. Lige hazır başlamak istiyoruz. Yeni sezonda tüm camiamızın büyük bir birliktelik göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..