REKLAMI GEÇ

HOROZ, KARTAL’A ÖRNEK OLSUN

HOROZ, KARTAL’A ÖRNEK OLSUN

Beşiktaş’ın UEFA Kupası Çeyrek Final’in de eşleştiği Fransa’nın güçlü takımlarından Olympique Lyon’u şu anda PTT 1.Lig’de mücadele eden ekibimiz Denizlispor, 14 yıl önce dize getirerek destan yazmıştı.

Ferah Işık / DENİZLİSPORHABER / 18 Mart 2017 Cumartesi, 11:03

Türk futbolu Beşiktaş’ın UEFA Kupası’ndaki başarısını konuşurken, Siyah-Beyazlı ekibin çeyrek finaldeki rakibi Fransa’nın Olympique Lyon takımı Denizlispor’u unutamıyor. 2002-03 sezonunda Denizlispor ile eşleşen Fransız ekibi, yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen Horoz’a elenmekten kurtulamamıştı. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maç 0-0 sona ermiş, Fransa’daki maçı Mustafa Özkan’ın attığı golle 1-0 kazanan Yeşil-Siyahlı ekibimiz, Avrupa’da destan yazmıştı.

Denizlispor’un Olympique Lyon’u elediği dönemde Horoz’un Başkanı olan Mustafa Baysal, “Denizlispor, Fransız takımını her iki maçtaki iyi futboluyla elemişti. Rövanş maçına vali, belediye başkanı hep birlikte gittik. Takımımıza güveniyorduk. O dönemde büyük bir başarıya imza attık. Şimdiki Beşiktaş’ın kadrosu çok daha güçlü. Beşiktaş’ın yarı finale kalacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..