REKLAMI GEÇ

HOROZ KRİTİK VİRAJDA

HOROZ KRİTİK VİRAJDA

Ligde ilk galibiyet için gözünü Giresunspor maçın çeviren Horozlarda, ağrılar hisseden Ziya’nın durumu maç günü belli olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Eylül 2017 Cumartesi, 11:53

TFF 1. Lig’de geride kalan dört haftada bir beraberliğin dışında puanla tanışamayan Horozlar gözünü Giresunspor karşılaşmasına çevirdi.

Yarın akşam 20:00’de Denizli Atatürk Stadı ‘nda ağırlayacağı rakibi karşısında ilk üç puanını almak isteyen Horozlar, dün kampa girdi ve dış dünya ile bağlantılarını kesti.

Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmayı Emre Malok, Oğuz Kağan Çalışır ve Muhammet Yumak hakem üçlüsü yönetecek.

SAKATLARDA SON DURUM
Sakat futbolcuların çokluğu ile dikkat çeken Denizlispor’da Elazığspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Moritz’in bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Tedavi süreci devam eden Brezilyalı pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

Almanya’da tedavi gördükten sonra Denizli’ye dönen Çenk Güvenç’in de tedavi süreci devam ediyor. Hafif koşu, bisiklet egzersizi yapan futbolcu daha çok fitnes çalışıyor. Cenk takımla çalışmalarda yer almıyor.

Tedavisi süren Kappel ise Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Yeşil siyahlı teknik kurmayların iyi haber bekledikleri Ziya’nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Takımla çalışmalara katılan futbolcu ağrılarından şikayet edince hesaplar karıştı. Dün fitnes çalışan futbolcu maç günü yoğun ağrılar hissederse kadroya alınmayacak.

TAKIM RUHU KAZANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR
Son antrenmanında pas çalışması ve çift kale yapan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Yusuf Şimşek öğrencilerine Giresunspor maçının provasını yaptırdı. Mutlak galibiyet hedefleyen yeşil siyahlıların antrenmanda gösterdiği performans teknik ekibi memnun etti.

Diğer yandan takım ruhunun yeniden kazandırılmasını hedefleyen yönetim futbolcuları ortak etkinliklerde bir araya getirmenin planlarını yapıyor. Yeşil siyahlı takım bu sabah hep birlikte tesislerden çıkarak kahvaltısını özel bir işletmede yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..