REKLAMI GEÇ

HOROZ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

HOROZ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

25 milyon lira borçla kulübü devralan yeni yönetim futbolcuların 3,5 milyon liralık alacakları ile baş başa bırakılmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2017 Salı, 11:39

Denizlispor’da enkaz devralan yeni yönetim bir yandan ligde başarıyı hedeflerken bir yandan da kulüp borçlarının sürdürülebilir bir düzeye gelmesini planlıyor.

ENKAZ DEVRALDILAR
Başkan Mustafa Üstek önderliğindeki yeni yönetim kongrede geçen yıl takımda oynayan futbolculara ödenmeyen 3,5 milyon liralık borcun yanı sıra yabancı futbolculara da 3 milyon liralık borçla kulübü devralmıştı. Bunun yanı sıra transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Üstek yönetimi tüm bu olumsuz şartlara rağmen olağanüstü kaynak oluşturarak işleri rayına oturtmaya başladı.

7 MİLYON LİRAYA YAKIN KAYNAK OLUŞTURDULAR
Göreve gelir gelmez borçlarla mücadeleye başlayan Başkan Mustafa Üstek şu ana kadar yönetimi ile birlikte 7 milyon liraya yakın kaynak oluşturdu. Bu kaynağın büyük bölümünü kendi cebinden karşılayan Üstek önce futbolcuların geçen yıldan kalan alacaklarını ödedi ardından anlaşma yapılan futbolculara peşinatlarını verdi. Bu arada yeşil siyahlı kulübü sıkıştıran borçların da bir kısmını çözen Başkan Üstek mali disiplinin sağlanması amacıyla Horozun diğer giderlerine de el attı.

YENİ KAYNAKLAR OLUŞTURULACAK
Yeşil siyahlı yönetime sevindirici bir haber de federasyondan geldi. Bu yıl 2 milyon lira fazladan yayın geliri bekleyen yeşil siyahlı yönetim Spor Toto Genel Başkanlığı’ndan gelen 2 milyon liralık kaynakla da tüm kamu borçlarını sıfırladı. Sezon sonuna kadar 5 milyon liradan fazla borç eritmeyi planlayan yeşil siyahlı kurmaylar sezonun bitiminde Denizlispor’un borcunu 15 milyon liranın altına düşürmeyi planlıyor. Bu sezon sponsor ve reklam gelirlerini artırmayı planlayan Horozlar, yeni projelerle yeni kaynaklar da oluşturmak istiyor.

Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulübü gelirleri ile ayakta kalabileceği bir noktaya getirileceğini belirterek, “Mali disipline büyük önem veriyoruz.  Geleceğe yük bırakmadan sağlıklı adımlar atıyoruz. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın destek ve katkıları ile hedefimize kararlı ve emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..