REKLAMI GEÇ

HOROZ KUPADA AYDINSPOR 1923 KARŞISINA ÇIKIYOR

HOROZ KUPADA AYDINSPOR 1923 KARŞISINA ÇIKIYOR

Denizlispor yarın Türkiye Kupası’nda Aydınspor 1923’ün konuğu olacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 11:01

PTT 1. Lig’de Karşıyaka’yı 3-1 devirerek moralini yükselten Denizlispor, Türkiye Kupası 3. Turu’nda Aydınspor 1923’e konuk oluyor. Yeşil siyahlılar 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi ile yarın 13:00’de Adnan Menderes Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Kupanın ilk ayağında Fethiyespor’u penaltı atışları sonrasında eleyen Denizlispor’un önceliği lig olacak. Bu nedenle Teknik Direktör Ali Yalçın daha çok yedek ağırlıklı bir kadro ile Aydınspor 1923 karşısına çıkmayı planlıyor. Yalçın maç eksiği olan oyuncularını da bu karşılaşmada değerlendirecek.

Dimov, Cem ve Tuna’nın ilk yarıyı kapatması nedeniyle defans hattını Ramazan Özkan ile güçlendiren yeşil siyahlılarda bu futbolcu kupa maçında ilk kez sahne alacak. Maç eksiği bulunan Genkov’un da kupa maçında görev alacağı kaydedildi. Yalçın süre almayan öğrencilerini bu karşılaşmada değerlendireceğini yinelerken, “Bizim için skorun bir önemi yok. Bu maça oynamayan oyuncuların kondisyonları açısından önemi veriyorum” diye konuştu.

Diğer yandan yeşil siyahlı kafile bugün öğleden sonra Aydın’a hareket etti. Teknik Direktör Ali Yalçın ligde görev verdiği oyuncuların büyük bölümünü kupa maçı kadrosuna almadı. Bu futbolcular Şemikler’deki Haluk Ulusoy tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. Yalçın, Aydın’a sadece 16 futbolcudan oluşan bir kadro götürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..