REKLAMI GEÇ

Horoz kuruluşunu kutladı

Horoz kuruluşunu kutladı

Denizlispor, 51’nci kuruluş yıldönümünü taraftarlarla birlikte kutladı. Çınar’daki kısa kutlama törenine yaklaşık 150 taraftar eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 20:18

Denizli’nin lokomotif spor kulübü Denizlispor, kuruluşunun 51’nci yılını Çınar’daki etkinlikte kutladı. Taraftarların organizasyonuna yeşil siyahlı yönetim ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti.

Meydanda toplanan kalabalık yeşil siyahlı kulüp lehine tezahüratlarda bulundu. Alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek alkışlarla karşılandı. Daha sonra Denizlispor pastası Başkan Zolan ve yeşil siyahlı yöneticiler tarafından kesildi.

26052017-kutlama-ic1

TARAFTARLAR BAŞKANDAN DESTEK İSTEDİ
Denizlispor taraftarları, kısa süre önce THY Euroleagu final maçını meydanda dev ekranda Fenerbahçe taraftarlarına izleten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan Denizlispor’a da destek olmasını istedi. Zolan’ın sosyal medya hesabından Denizlispor için de paylaşım yapmasını isteyen taraftarlara 2. Başkan Taner Atilla ve Asbaşkan Ali Fırat bilgi verdi. Atilla, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeşil siyahlı kulüb.e büyük katkılar koyduğunu belirterek; “Başkan Zolan olmasa bugün kulübün kapısına kilit vururduk. Onun destekleri sayesinde bu kulüp ayakta durmayı başardı. Her sezon hem maddi hem manevi büyük destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

26052017-kutlama-ic2

BAŞKAN ÜSTEK MESAJ YAYINLADI
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek kuruluş yıldönümüne ilişkin yayınladığı mesajında; “1966 yılında Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil siyahlı kulübümüzün 51. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün ise en büyük değerleri taraftarlarımız ve tüm camiamızdır. Tüm Denizlili hemşehrilerimin kulübümüze tek yürek olarak sevgi beslediği ve yaşanmış tüm başarıların daha üstünde başarıların yakalanacağı günleri ümit ediyor, sizlere olan en derin sevgi ve saygılarımla Denizlispor’umuzun 51. yılını kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..