REKLAMI GEÇ

HOROZ MAÇA ODAKLANDI

HOROZ MAÇA ODAKLANDI

Denizlispor zorlu Adanaspor maçının hazırlıklarını dün tek antrenmanla sürdürdü. Teknik patron Yusuf Şimşek öğrencilerine çift kalede sık sık uyarılarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ağustos 2017 Çarşamba, 09:28

Denizlispor’da Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil siyahlılar dünü tek antrenman ile geçirdi. Akşam saatlerinde kendi tesislerinde çalışan yeşil siyahlılar antrenmana düz koşu ile başladı. Öğrencilerine yaklaşık 20 dakika pas çalışması yaptıran Teknik Direktör Yusuf Şimşek daha sonra çift kale maç yaptırdı.

Çift kalede öğrencilerine defansın arkasına atılan toplara çalıştıran Teknik patron Şimşek, orta alanda rakibin pas trafiğini engellemeye yönelik çalışmalar yaptırdı, ara topların atılmasının engellenmesi talimatını verdi. Yeşil siyahlı futbolcular uygulamada önemli ölçüde başarı gösterdi. Ceza alanının bir bölümünü defans oyuncuları için yasaklayan Şimşek, karşı karşıya pozisyonlarda golü yapamayan oyuncularını fırçaladı.

Çift kalede yeşil siyahlıların maç kadrosu da büyük ölçüde şekillendiği gözlendi.

Eksikler yerine İlter ve Tahacan’ı kullanan Şimşek, elinden sakatlığı bulunan Berkan’ı ve Cihan’ı esas kadroda görevlendirmedi.

Yeşil siyahlı takım çift kalenin ardından soyunma odasına giderken Teknik Direktör Şimşek, Ziya Alkurt, Yasin Ozan ve genç Tarık Ergut’a şut çalışması yaptırdı.

Bu çalışmada üç futbolcu da yerden gelen ortalarda gelişine başarılı goller atarken, hava toplarında Yasin ozan istediği ortaları alamadı.

Yeşil siyahlıların golcüsü Yasin Ozan’ın ekstra çalışmada son derece istekli olduğu gözlendi. Hocası çalışmayı bitirmek istese de Yasin devam etmek istedi. Çift kale maçtaki performansı ile de öne çıkan Yasin Ozan bu sezon çok takımın canını yakacağının sinyallerini verdi.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulüp Fransız futbolcu Sekou Keita’yı denemeye aldı. Yeşil siyahlı kulüple antrenmanlara çıkan futbolcu teknik ekip tarafından beğenilmesi durumunda devre arasına kadar takımda tutulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..