REKLAMI GEÇ

Horoz moralsiz başladı

Horoz moralsiz başladı

Denizlispor iki günlük iznin ardından dün tesislerde toplandı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 10:59

Ligde yaşadığı puan kayıplarından sonra milli maç arasını iyi değerlendirmeyi planlayan Denizlispor iki günlük iznin ardından dün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde topbaşı yaptı.

Yeşil siyahlı futbolcular, Başkan Mustafa Şavluk ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenmana moralsiz çıktı.

İdman öncesi üç futbolcunun kadro dışı bırakılması takımı da etkiledi. Çalışmalara düz koşu ile başlayan yeşil siyahlılar daha sonra 5’e 2 çalıştı. Eksik futbolcular nedeni ile iki grup halinde yapılan bu çalışmadan sonra antrenman çift kale ile devam etti.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak idman öncesi tüm öğrencilerini toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Öğrencilerini çok sert bir dille uyaran Altıparmak, ciddiyet istedi, sahadan herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini söyledi. Balıkesirspor maçından galibiyet istediğini hatırlatan Altıparmak, maç “en iyi şekilde hazırlanmaları” talimatı verdi.

Yeşil siyahlıların antrenmanına sakatlığı süren Genkov katılmadı. Bir evrak işi için yurt dışında bulunan Leandrinho da antrenmandaki yerini alamadı. Kadro dışı bırakılan Cihan Özkaymak, Kerem Gülbahar ve Serkan Atak da çalışmada yer almadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..