REKLAMI GEÇ

HOROZ ÖKSÜZ GİBİ

HOROZ ÖKSÜZ GİBİ

Denizlispor hafta sonunda sezonun en kritik maçını oynayacak ama şehirden destek yok. Yeşil siyahlıların Samsun’a ulaşımı bile sorun oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 12:04

Denizlispor yönetimi ilgisizlikten dertli. Yeşil siyahlılar hafta sonunda sezonun en kritik maçını oynayacak. Samsunspor deplasmanına konuk olacak yeşil siyahlılar büyük ölçüde düşen son takımın da belirleyicisi olacak maç öncesinde şehirden destek görmüyor.

Bu durum yeşil siyahlı yöneticileri de çileden çıkardı. Samsun’da adeta seferberlik ilan edilirken Denizli’de Horozların sohbet konusu bile olmayışı Şemikler’deki havayı da etkiliyor.

ÖLÜM KALIM MAÇINA GİDİYORUZ
Denizlispor’a karşı kentin tepkisiz oluşu, takıma sahip çıkmayışı yeşil siyahlı kurmayları da hayal kırıklığına uğrattı. Bir yönetici, “Ölüm kalım maçına gidiyoruz ama kimseden ses seda çıkmıyor” diye şikayet etti. Diğer yandan Samsun’a otobüslernle çıkarma yapmak isteyen taraftarlara da sahip çıkan olmuyor. Kentin iş dünyasından otobüs desteği de alamayan taraftarlar organizasyon yapmakta zorlanıyor.

SAMSUN’A YOLCULUK PROBLEME DÖNÜŞTÜ
Diğer yandan yeşil siyahlı takım Cuma günü Samsun deplasmanına giderek son hazırlıklarını bu kentte yapmak istiyor. Buna karşın sınırlı sayıda uçak oluşu ve yeterli yer olmayışı yeni bir sıkıntı oluşturdu. Özel uçak kiralamayı planlayan Denizlispor yönetimi girişimlerde bulunurken kentin iş dünyasına da çağrıda bulunarak bu deplasmanda kulübe destek olunmasını istedi.

TAKIMDA EKSİKLER VAR
Diğer yandan zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Tekke önderliğinde sürdüren yeşil siyahlılar Samsunspor deplasmanında en önemli silahlarından biri olan Ziya Alkurt’u kullanamayacak. Kart cezalısı olan futbolcu zorlu maçta takımdaki yerini alamazken hafif sakatlıkları bulunan Tahacan Velioğlu, Burak Altıparmak ve Mehmet Akyüz ile maç eksiği bulunan Kerecan Akyüz hakkındaki sor karar maç günü verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..