REKLAMI GEÇ

HOROZ TEMPO ARTIRDI

HOROZ TEMPO ARTIRDI

Denizlispor’da Teknik Direktör Reha Erginer arayı iyi değerlendiriyor. Antrenman sayısını artıran hoca takımın yeniden kuvvet kazanmasını sağlamaya çalışıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2017 Pazar, 10:39

Sezon başında yaşanan talihsizliklere 7 maç sonra Gazişehir karşısında alınan galibiyetle son veren Denizlispor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiriyor.

Önceki hafta maçtan sonra öğrencilerine izin veren ve takımla çalışma fırsatını ilk kez yakalayan Teknik Direktör Reha Erginer, izin dönüşü öğrencilerine günde çift antrenmanla yüklendi.

Tempoyu artıran kurt hoca, takımın kondisyon ve kuvvetini kalan haftalarda en üst seviyede tutmak istiyor.

Ligde yeni bir sayfa açan yeşil siyahlılar Pazartesi günü oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken bu hafta antrenman sayısının bire inmesi bekleniyor.

Takımdan en üst seviyede verim almak isteyen teknik ekibin moralini sakatların durumu da yükseltti.

Gazişehir maçında görev alan Ziya ve Kappel kondisyon eksiğini giderirken defansın önemli ismi Cenk de bir haftadır takımla çalışmalara katılıyor. Sakatlık sorunu sona eren futbolcu kondisyon eksiğini tamamlaması durumunda Teknik Direktör Reha Erginer’den görev alabilir. Sakatlık nedeniyle takım arkadaşlarını yalnız bırakan Cihan Özkaymak da takımla çalışmalarda yer aldı. Futbolcunun sakatlığı geçerken görev verilmesi halinde Manisaspor karşısında oynayabileceği kaydedildi.

Sezon başından beri sakatlıktan başı ağrıyan Denizlispor ilk kez eksiksiz bir lig haftası geçirebilecek.

Diğer yandan idari bölümde önemli işlerin altına imza atan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek sportif başarının da yakalanacağını söyledi.

Gazişehir galibiyeti ile moral bulduklarını hatırlatan Başkan Üstek, “Kötü günler geride kaldı. Bizim için yeni bir süreç başlıyor. Yeni hocamız lige verilen arada takımı daha iyi tanıma fırsatı buldu. Ligin bundan sonraki bölümünde bambaşka bir Denizlispor izleyeceğimize inanıyorum. Tüm camiamızın teknik ekip ve futbolcuların arkasında durmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 8 Ekim 2017, 15:17

GEÇEN YILDAN NE EKSİĞİMİZ VAR SADECE ALPEREN Mİ O DA GİTTİĞİNE PİŞMAN OLMUŞTUR GİTTİĞİ TAKIMDA İLK ON BİRDE GÖREN VAR MI ? GÖREN VAR İSE YORUMLARINI BEKLİYORUZ BU KADRO İSTERLERSE İLK YARIYI İLK ÜÇTE BİTİRİR TARAFTARLAR OLARAK BU KADROYU GÜVENİYORUZ