REKLAMI GEÇ

Horoz tempoyu düşürüyor

Horoz tempoyu düşürüyor

Kamp için geciken Horozlar kondisyon ağırlıklı çalışmaları yarından itibaren terk ediyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 12:39

Takımının özellikle kondisyon olarak lige hazır olmasını isteyen buna rağmen kamp konusunda yeni yıl takvimi nedeniyle geciken Teknik Direktör Ali Tandoğan, kuvvet çalışmalarını azaltıyor.

Antalya’da kampını sürdüren Denizlispor bu güne kadar sürdürdüğü günde çift antrenman temposunu yarından sonra teke düşürecek.

Hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil siyahlılar kampın kalan bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalara yer verecek.

İki hazırlık maçı yaptırarak öğrencilerinin son durumunu gören Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın gözü bir taraftan da transfer tahtasının açılmasında. Takımına mutlaka takviye isteyen genç teknik adam transferin açılmaması ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

FIRAT: KAZANACAĞIZ
Hazırlık maçlarında ayağındaki ağrı nedeniyle tedbiren oynatılmayan Sankoh’un durumunun iyi olduğu belirtildi. Denizlispor Profesyonel Şube Asbaşkanı Ali Fırat hafta sonundaki maçta mutlaka galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Ligde ritmini bulmuş bir takımız. Üst sıralardaki rakiplerle oynadığımız maçlarda çok daha iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Maçın İzmir’de oynanmasının çok büyük bir önemi yok. Deplasmanda da bu ligin en çok puan üreten takımlarından biriyiz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımızda yenemeyeceğimiz takım yok” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..