REKLAMI GEÇ

Horoz transferde frene bastı

Horoz transferde frene bastı

Denizlispor’da art arda gelen imzalardan sonra Başkan Mustafa Üstek transferde frene bastı. ‘Abartılı fiyatlara mahkum değiliz’ diyen Başkan Üstek, “Bütçemize uygun isimlerle yola devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Haziran 2018 Cumartesi, 11:33

Transferi geçen hafta hızlı geçiren Denizlispor bundan sonraki süreçte frene basacak. Geride kalan süreçte Gökhan Süzen, Muhammet Himmet, Deniz Vural, Aissati ve Burak Çalık ile anlaşan yeşil siyahlılarda bundan sonraki yol haritasını Başkan Mustafa Üstek belirledi.

Çok fazla futbolcu önerisi ile karşı karşıya kalan yeşil siyahlı kurmaylar kulüp bütçesini zorlamlayacak isimlerle masaya oturmak istiyor.

Yüksek bütçeli oyunculardan kaçındıklarını söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Kimse karşımıza abartılı fiyatlarla gelmesin. Bütçemize uygun isimlerle anlaşıp yola devam edeceğiz” dedi.

Aceleci davranmayacaklarının altını çizen Başkan Üstek, “Ligde transfer çalışması yapan takımların sayısı belli. Diğer kulüplerin büyük çoğunluğu kadrolarını korumaya çalışıyor. Boşta çok fazla kaliteli oyuncu var. Alternatifli bir kadro yapmak istiyoruz ama transfer bütçemizi de zorlamak istemiyoruz. İyi bir takım oluşturup sorunsuz bir sezon planlıyoruz” dedi.

Kaleye Stahowiak’ı düşünen yeşil siyahlı takımda Peopen ile yapılan görüşmeler de sürüyor. Erhan Kartal’dan söz alan yeşil siyahlı takım bu futbolcunun kendi kulübü ile sorunlarını çözmesini bekliyor.

Defansa takviye yapmayı planlayan yeşil siyahlılarda 29 Haziran günü ilk etap kampı başlayacak. Teknik Direktör Osman Özköylü öğrencilerini Afyon’daki kampta lige hazırlayacak. Denizlispor ikinci etap kampı için ise Kızılcahamam’ı planladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..