REKLAMI GEÇ

Horoz turp gibi

Horoz turp gibi

Tekden Denizlisporlu oyuncular Tekden Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Temmuz 2014 Perşembe, 11:57

Tekden Denizlispor’da futbolcular bugün sağlık kontrolünden geçti. Yeşil siyahlı kulübün isim sponsoru olan Tekden Hastanesi’ne gelen futbolcular kapsamlı testlerden geçirildi. Kontrollere Veli Acar, Ömer Alp Kulga, Cem Tosun, İsmail Şahmalı, Cihan Özkaymak, Kazım Sarı, Bülent Ertuğrul, Erçağ Evirgen, Fatih Soyatik, Gökhan Dincer, Ogün Karakaya, Hakan Ateş ve Fatih Çakır götürüldü.

Futbolcular konferans salonunda bir basın açıklamasında bulundu ve Tekden Hastanesi yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Veli Acar, “Sezon öncesi gerekli olan testlerden geçtik. Bunlar bizim için önemli testler. İnşallah hiçbir şeyimiz çıkmaz. Hazırlıklara başlayalı 3 hafta oldu ve her şey çok iyi gidiyor. Bu sezon iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum” dedi. Yeşil siyahlı file bekçilerinden İsmail Şahmalı ise “Bir yıl aradan sonra geri dönmekten çok mutluyum. Geri dönmemdeki en önemli etken tekrar eski başkanımız Hasan Kıbrıslıoğlu’nun göreve gelmesiydi. Burada olmaktan son derece mutluyum” diye söyledi.

Tanıdığı iyi futbolculardan oluşması nedeniyle burada olasından dolayı Tekden Denizlispor’u tercih ettiğini söyleyen Erçağ Evirgen ise “Buraya gelmemdeki en büyük etken kaliteli bir oluşumu gördüğümden dolayı ve başaracağımıza inancımdandır. Burada çok mutluyum. İnşallah sezon başlayınca çok iyi başarılara takım arkadaşlarımla birlikte imza atacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

HALİL   -  Bağlantı 24 Temmuz 2014, 14:32

HAYDİ DENİZLİ HALKI OLARAK BAŞARI BEKLİYORUZ. SÜPER LİG İSTİYORUZ… GÖRELİM BU YIL SİZLERİ ÇOCUKLAR.