REKLAMI GEÇ

Horoz yara sarıyor

Horoz yara sarıyor

Denizlispor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, Balıkesirspor yenilgisi ile morali dip yapan takımı toparlamaya çalışıyor. Yeşil siyahlılarda her idman sonrası bazı futbolcularını ekstra çalıştıran Tekke’ye Rizespor maçı öncesi sakat futbolculardan da iyi haber geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 10:06

TFF 1. Lig’de hafta başındaki Balıkesirspor yenilgisi ile morali dip yapan Denizlispor toparlanıyor. Teknik Direktör Fatih Tekke öğrencilerinden Rizespor maçına konsantre olmalarını isterken, her antrenman öncesinde takımla uzun uzun konuşarak beyin yıkıyor.

Rizespor maçını yeniden çıkış maçı olarak gören yeşil siyahlılara sakat futbolculardan da iyi haber geldi. Takıma dönmesi beklenirken sakatlığı nükseden Keremcan Akyüz arkadaşları ile birlikte çalışmaya başladı. Balıkesirspor maçı öncesi ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan kaptan Veli Acar da takımla çalışmalarda yer aldı.

Diğer yandan yeşil siyahlıların golcüsü Mehmet Akyüz hafif sakatlığı nedeniyle dünkü çalışmada dinlendirildi. Düz koşu ile yetinen futbolcunun Cumartesi günü oynanacak Rizespor maçına yetişeceği kaydedildi. Her antrenman sonrasında bazı futbolcularına ekstra çalışma yaptıran Teknik Direktör Fatih Tekke tüm öğrencilerine göreve hazır olun talimatı verdi.

Kendi evindeki son dört maçından üç galibiyet ve bir beraberlik çıkaran yeşil siyahlı teknik adam Rizespor’u da evine puansız göndermenin planlarını yapıyor. Üç puan ile ligde biraz daha rahatlamak isteyen yeşil siyahlılarda kritik Samsunspor maçı öncesi alınacak her puanın önemine dikkat çeken deneyimli teknik adam öğrencilerine, “İyi bir takımız. Kendimiz gibi oynarsak yenemeyeceğiz rakip yok. Cumartesi günü kendi saha ve seyircimizin önünde üç puanı alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..