REKLAMI GEÇ

HOROZA 1 MİLYON

HOROZA 1 MİLYON

Başkan Mustafa Üstek, Balıkesirspor maçı öncesi yeşil siyahlılara toplamda 1 milyon lira dağıttı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2017 Cuma, 17:15

Denizlispor’da zorlu Balıkesirspor maçı öncesi takıma para dopingi yapıldı. Başkan Mustafa Üstek futbolcuların maçtan başka bir düşünceleri olmasın diye biriken maç başlarının bir kısmını ödedi.

Hafta içinde bir miktar ödeme yapan Başkan Üstek bugün de tesislere giderek futbolculara 680 bin lira dağıttı. Yeşil siyahlı takıma 10 günlük süre içinde 1 milyon lira dağıtılmış oldu.

Denizlispor’da mali yapının sürdürülebilir bir noktaya gelmesi için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Üstek, “Gerek primler olsun gerekse diğer alacaklarda hassas davranıyoruz. Takımın maçtan başka bir şey düşünmesini istemiyorum. Kaynak oluşturdukça Denizlispor’un borçlarını ödemeye devam edeceğiz. Denizli’nin Denizlispor yönetimini yalnız bırakmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu güne kadar destek olan hem şehrimizin büyükyerine hem de değerli işadamlarımıza minnetarız” dedi.

Pazartesi günü ligde zorlu bir maça çıkacaklarının da altını çizen Başkan Mustafa Üstekt, “Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Teknik ekip ve futbolcularımıza inanıyoruz. Hafta boyunca çok çalıştılar. Pazartesi akşamı tüm bu çalışmaların karşılığını alacaklar. İç sahamızda üç maçtır kazanıyoruz. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..