REKLAMI GEÇ

HOROZA 3 NEFİS TRANSFER

HOROZA  3 NEFİS  TRANSFER

Maddi sıkıntıları zor da olsa atlatan yeşil siyahlı yönetim transferde gaza bastı. Denizlispor kadrosunu üç yeni transferle güçlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2016 Perşembe, 09:48

Denizlispor’da transfer harekatı Başkan Süleyman Urkay’ın İstanbul’dan iyi haberle dönmesinden sonra hızlandı. Başkan’ın puan silme cezasını ve transfer yasağını kaldırmak için İstanbul’da bulunduğu sırada Denizli’de de çok önemli futbolcular ile masaya oturulmuştu.

Dün gece geç saatlerde Denizli’ye dönen Başkan Süleyman Urkay kurmayları ile bir araya geldi, transfer görüşmelerinin akibetini sordu, yeni futbolcuları onayladı.

İşte yeşil siyahlıların o transferleri…

DEFANSA KEREM CAN AKYÜZ
Geçen sezonu Alanyaspor’da geçiren tecrübeli defans oyuncusu uzun görüşmelerin ardından Denizlispor’a imza atmayı kabul etti.  27 yaşındaki futbolcu yeşil siyahlılarla bir yılı opsiyonlu iki yıllık mukavele imzaladı. Geçen sezon ligde 19 maçta görev alan Kerem’in rakip filelere bir de golü bulunuyor.

KANATA UÇAN HOLLANDALI
Geçen yıl Yunanistan Ligi’nden getirdiği Leozinho ile hayal kırıklığı yaşayan yeşil siyahlılar istediği kanat oyuncusunu yine bu ligde buldu. Hollandalı 26 yaşındaki Leandro Kappel Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panatiolikos takımında forma giyiyor. Geçen sezon takımında 21 maçta ilk 11 gören futbolcu rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Çok süratli bsir futbolcu olduğu ifade edilen Kappel için ‘sorunlu Leandrinho’dan iyi’ değerlendirmesi yapılıyor. Bu futbolcu ile Horozlar iki yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcu dün akşam Denizli’ye geldi.

GENÇ ZİYA İLE TAKVİYE
Denizlispor kanatlara genç Ziya Alkurt ile de takviye yapmayı ihmal etmedi. Geçen sezonu 1461 Trabzon’da geçiren 25 yaşındaki futbolcu PTT 1. Lig’de 31 maçta görev almıştı. Bu futbolcu ile de bird yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalanacak.

BUGÜN İMZA TÖRENİ
Yeşil siyahlılarda bugün imza töreni yapılacak. Daha öncedenr anlaşmaya varılan Sankoh dahil dört futbolcu resmi sözleşmeyi imzalayarak Horoz olacak.
Diğer yandan transfer çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı kurmaylar yerli bir stoper ve back ile görüşmelerini sürdürüyor. Denizlispor biri santrafor biri de forvet arkası iki yabancı ile de temasta.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 21 Temmuz 2016, 10:49

Teşekkürler başkan yolun açık olsun.