REKLAMI GEÇ

Horoza bir garip icra

Horoza bir garip icra

Denizlispor bir denetim firması tarafından haczedildi. Yeşil siyahlı yöneticileri şaşırtan konu ise haciz miktarı oldu. Kulübün iki yıldır 2500 liraya yaptırdığı iş için 48 bin liralık haciz işlemi başlatıldığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Temmuz 2018 Cuma, 13:16

Denizlispor iki sezondur ödeme yapmanın cezasını çekiyor. Yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek’in göreve gelmesinin ardından futbolculara ve eski teknik adamlara olan borçlar tek tek ödenerek FİFA ve UÇK’daki dosyalar temizlenmeye başlanmıştı. Ödemelerin düzenli bir hal alması ortaya yıllardır paralarını alamayan eski alacaklıları ortaya çıkarmıştı. Yeşil siyahlı kurmaylar bu duruma da alışmıştı ki, garip bir icra işlemi ile karşı karşıya kaldı.

Yeşil siyahlı kulübe geçen hafta 48 bin liralık haciz işleminin belgesi ulaştı Bir yapı denetim firması Denizli Atatürk Stadı’ndaki inceleme ve raporlama işlemi için yeşil siyahlı kulüpten bu ücreti talep etti. Denizli Atatürk Stadı’nın depremsellik incelemesini yapan firma 2014 yılındaki bu çalışmasının karşılığı olarak 48 bin lira talep etti.

Buna karşın TFF tarafından her yıl yenilenmesi istenilen bu rapor için Denizlispor kulübü son iki yılda firmalarla südece 2500’er liraya anlaşmıştı.

Başkan Mustafa Üstek bu durumu dün katıldığı canlı yayında açıkladı. İcra takibi dosyasının 2014 yılından olmadığını dosyanın yeni açıldığını belirten Başkan Üstek, “Talep edilen miktaran sadece yapılan işin karşılığı. Yani bu miktarda faiz ve dosya masrafları bulunmuyor. Biz aynı işi 2500 liraya yaptırıyoruz. Denizlili bir firmanın bunu Denizlispor’a yapıyor olmasına anlam veremedik. Firma yetkilileri ile görüşeceğiz. Bu alacakta indirime gitmelerini isteyeceğiz. Aksi halde gerekirse Denizlispor’a haciz gönderen bu firmayı kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulüpte geçmişten kalan alacakların kendi dönemlerinde sık sık karşılarına çıktığını anlatan Başkan Üstek, “Bizim günahımız ne. Yıllarca beklemişler biz göreve gelince haciz işlemi başlatıyorlar. Nasıl olsa bunlar ödüyor diye herkes bu yolu seçiyor. Bu doğru değil. Biz elimizden gelen fedakarlığı yapıyoruz ama karşı tarafların da anlayışlı olması gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..