REKLAMI GEÇ

Horoza iki şok birden

Horoza iki şok birden

Yeşil siyahlıların kampından kötü haber geldi. Yüzüne darbe alan Cem Tosun 8 haftada yok. Golcü Genkov da yine bir talihsizlik yaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 10:49

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampında sürdürüyor. Yeşil siyahlıların dün Kırıkhanspor ile yaptığı hazırlık maçında yüzüne darbe alan Cem Tosun ağır bir sakatlık yaşadı. Gözünün altına isabet eden krampon darbesi ile kemiği kırılan futbolcunun iyileşme süreci en az 8 hafta olarak gösterildi.

Kampın öne çıkan isimlerinden biri olan Cem Tosun’un sakatlığı teknik heyeti üzdü.

Diğer yandan yeşil siyahlılarda geçen yıl talihsizliklerin peşini bırakmadığı Genkov da sorun yaşadı. Bulgar golcünün sağ ayağında çekme yaşadığı tespit edildi. Bu nedenle teknik ekip  futbolcuya karşı dikkatini artırırken, sağlık ekibi seferber oldu.

Geçen sezon da iki ciddi sakatlık geçiren futbolcu takımı ligin ilk yarısında yalnız bırakmış tam hazır olduğu sırada kasıklarına gelen bir top darbesinden sonra yeniden sakatlık süreci yaşamıştı.

Denizlispor’un yeni Brezilyalısı Leozinho ise dün gece geç saatlerde kampa katıldı ve bu sabah takımla ilk antrenmanına çıktı.

Günde iki antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak taktik ağırlıklı çalışmaların sayısını artırdı. Hazırlık maçlarında takımını 4-2-31 düzeniyle sahaya süren genç teknik adam futbolcularından yeni sistemi ezberlemelerini istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..