REKLAMI GEÇ

HOROZA ÜÇ GÜN İZİN

HOROZA ÜÇ GÜN İZİN

Ligde Altınordu deplasmanından puansız dönen Denizlispor’da teknik patron Tekke öğrencilerine üç gün izin verdi. Yşil siyahlılarda Ankaragücü maçına kadar sakatlar da takıma dönecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mart 2018 Pazartesi, 10:32

TFF 1. Lig’de haftayı puansız kapatan Denizlispor’da Teknik Direktör Fatih Tekke öğrencilerine üç gün izin verdi. Yeşil siyahlı takım Çarşamba günü tüopbaşı yaparak Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayacak.

Milli maç nedeniyle lige verilen ara Denizlispor’a iyi gelecek. Sakatlıkları süren Ziya, Keremcan ve Eze’nin Ankaragücü maçına kadar iyileşmesi ve takımdaki yerlerini alması bekleniyor.

Diğer yandan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Altınordu maçında şanssızlıktan ve hakemden yakındı. 4-5 net pozisyon ürettiklerini fakat gole çeviremediklerini belirten Fırat, “Son dakika golü ile 1 puan bırakıyoruz. Manisaspor maçında da yine bir son dakika golüyle 2 puan bıraktık. Bu üç puan bugün bizim sıralamadaki yerimizi değiştirir. Açıkçası maçın hakkı beraberlikti. Bu kadar eksiğimiz olmasaydı kazanabilirdik” dedi.

Maçın orta hakemi Erkan Özdamar’ı da eleştiren Fırat, “Uzatmayı da uzattı. Maçın gole kadar bitmiş olması gerekirdi. Saha içinde sürekli Denizlispor aleyhinde kararlar verdi” dedi. Fırat hakemin bir maç önce yine Denizlispor maçında dördüncü hakem olarak görev yaptığını hatırlatarak, “BB Erzurum maçında dördüncü hakemdi. Sahanın içine girdiğim için 21 gün hak muhrumiyeti cezası almama neden oldu. Yardımcı hocamızı tribüne gönderdi. Aynı hakemin bir hafta sonra maça verilmesi doğru değil” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..