REKLAMI GEÇ

HOROZA UMUT IŞIĞI

HOROZA UMUT IŞIĞI

Transfer yasağını kaldımak için girişimlerini hızlandıran yeşil siyahlı yönetime hukukçulardan umut ışığı…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 10:15

Dimov’un geç ödenen ücreti nedeniyle iki dönem transfer yasağı alan, yasağın ilk dönemini devre arasında atlatan Denizlispor’da yeni sezon öncesi yasağın kalkması için girişimler hızlandırıldı.

Ankara’da Türkiye Futbol Federasyonu uzmanlarının yanı sıra UEFA ve FİFA dosyalarında uzman hukuk bürolarıyla da görüş alış verişinde bulunan Başkan Mustafa Üstek, 2. Başkan Taner Atilla’yı konuyu araştırmak üzere yurt dışına gönderdi.

Arnavutluk’taki Kosova- Türkiye maçını izleyen Atilla, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile de görüşecek.Atilla ayrıca yeşil siyahlı kulübün sorunlu olduğu yabancı futbolcuların temsilcileri ile de bir araya gelecek.

HUKUKÇULAR UMUT VERDİ
Diğer yandan Başkan Mustafa Üstek, Ankara’da bir hukuk bürosu ile anlaşarak transfer yasağının kaldırılması için görev verdi. Yapılan görüşmelerde öncelikle transfer yasağının tamamen kaldırılması bunun mümkün olmaması durumunda ise bir dönem yasağın ötelenmesi girişimlerinde bulunulması kararı alındı.

Yeşil siyahlı kulüp adına dosyayı takip eden hukukçulara tüm evraklar ulaştırılarak çalışmaya başlamaları istendi. FİFA dosyalarında uzman olan hukukçular yeşil siyahlı yöneticilere transfer yasağının kalkabileceğini kaydetti.

BAŞKAN ÜSTEK MÜCADELEYİ BIRAKMIYORUZ
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek alınan iki dönem transfer yasağının haksız bir karar olduğunu belirterek, “Biz kulüp olarak ödemelerimizi gerçekleştirdik. Cezaya neden olan gerekçeler ortadan kalkmasına rağmen ceza ortadan kalkmadı. Kulübümüzle sorunu olan diğer yabancı futbolcuların temsilcileri ile de temasa geçiyoruz. FİFA’da tek bir dosyamız bile kalmayacak. Bu aşamada Denizlispor’a verilen cezanın kaldırılması için bir hukuk firması ile anlaştık. Önceliğimiz transfer yasağının tamamen kaldırılması. Bu mümkün olmazsa cezanın ileri bir tarihte uygulanmasını isteyeceğiz. Sonuç alacağımıza inanıyoruz. Transferimiz açılırsa takıma takviye yapacağız ve yeni sezona daha güçlü bir Denizlispor ile gireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..