REKLAMI GEÇ

HOROZDA BÜYÜK KUTLAMA

HOROZDA BÜYÜK KUTLAMA

Daha bir kaç hafta öncesine kadar düşmenin en büyük adayı olan Denizlispor, Gaziantepspor galibiyeti ile Samsunspor’a puan farkı attı, ligde kalışını adeta ilan etti. Maç sonu sahada kutlama vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 18:38

Spor Toto 1. Ligi’nde Fatih Tekke’nin göreve gelişi ile müthiş bir ivme yakalayan Denizlispor, bitime bir hafta kala ligde kalışını ilan etti. Yeşil siyahlılar sezonun ilk haftasından itibaren yer aldığı düşme hattında son maça kadar 2. Lig tehlikesini hissettmişti.

Daha bir kaç hafta öncesine kadar Gaziantepspor ve Manisaspor’un ardından ligden düşecek üçüncü takım olarak gösterilen Horozlar, bugünkü maçta düşme konusunu da kapatmış oldu.

Özellikle 20’nci haftada alınan Eskişehirspor yenilgisi, 25’nci haftadaki Manisaspor beraberliği ve 28’nci haftada alınan Altınordu yenilgilerinin ardından adı son üç takım arasına yazılan Denizlispor bu kaderi geçen hafta Samsun’da aldığı 2-2 beraberlikle tersine çevirmişti.

Yeşil  siyahlılar bugün Gaziantepspor karşısında 5-0 kazanırken Giresun deplasmanında 2-1 kaybeden Samsunspor’a da üç puan fark atmış oldu.

Bitime bir hafta kala rakibi ile puan farkını üç yapan ve rakibine göre +11 averajı bulunan Denizlispor böylece bu sezonu büyük ölçüde bitirmiş oldu.

Denizli Atatürk Stadı’nda bugün yaşanan büyük sevinç 5-0 kazanılan Gaziantepspor maçından ziyade Giresun’dan gelen skoraydı. Samsunspor’un kaybetmesi ile rahatlayan yeşil siyahlı takım, taraftar ve yönetim maç sonu bu sevinci doya doya yaşadı.

Maçın bitiş düdüğünden sonra saha içine Horoz getirilirken futbolcular da müzik eşliğinde oynadı. Denizlisporlu yöneticiler de sahaya inerek takıma eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..