REKLAMI GEÇ

Horozda hatlar karıştı

Horozda hatlar karıştı

Ligde 6 haftada 7 gol atan Horozların golcüleri sessiz kalsa da defansı o işi de görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 11:26

PTT 1. Lig’de hücum hattında sorun yaşayan takımlardan biri olan Denizlispor’da bu boşluğu de defans oyuncuları dolduruyor. Yeşil siyahlılar 6 maçta 7 gol atarken bu gollerin 4’ü defans oyuncularından geldi.
Kaptan Bülent Ertuğrul sezon ortalamasını daha 6. haftada yakalayarak rakip fileleri iki kez sarstı. İlk hafta Adana Demirspor deplasmanında puanı getiren golü atan Kaptan, Alanyaspor maçında doğru zamanda doğru yerde olmanın meyvesini aldı. 15. dakikada takımını öne geçiren Kaptan Bülent Ertuğrul bu sezon şimdilik ikinci golünü atmış oldu.

Yeşil siyahlılarda defansın önemli isimlerinden Mehmet Cansın Çiçek de gollerini ikiledi. Bucaspor maçının ikinci yarısında ilk golünü atan Mehmet Cansın, Osmanlıspor maçında da şık bir kafa golü ile rakibi şoke etmişti.

Özellikle duran toplarda sık sık ileriye çıkan Cansın, gol vuruşu yapamadığı zamanlarda bile etkili olmayı başarıyor.

Diğer yandan forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayan Denizlispor’da kaydedilen kalan üç gol Bulgar oyunculardan geldi. Sakatlıklar nedeniyle takımda istediği süreleri alamayan Genkov henüz gol atma başarısı gösteremedi ama yurttaşı Andonov biri penaltıdan olmak üzere iki gol kaydetti. Yeşil siyahlıların diğer Bulgar oyuncusu Yordanov da bu sezon siftah yapanlardan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ahmet Sarı   -  Bağlantı 20 Ekim 2014, 13:52

Bulgar oyuncuları getiren Levent Kartop kendisi gitti maçları yerinde izledi. Genkov müzmin sakat. Andanov’un yerine A2 takımda daha iyi oyuncular var. Yordanov’da kız arkadaşı ile gezsin tozsun. Bi de 2 yıllık sözleşmeleri bunların.

ahmetalbaş   -  Bağlantı 20 Ekim 2014, 13:07

BU BULGARLARI BU TAKIMI KİMLER GETİRDİ ? UCUZ ETİN TADI YAVAN OLUR MİSALİ BUNLAR BU KULÜBE BEDAVAMI GELDİLER BU FUTBOLCULAR SİMSARLARDANMI ALDILAR ÜÇÜ BİR FUTBOLCU ETMİYOR DENİZLİNİN PARASI DENİZ YEMEYEN DOMUZ MİSALİ GİBİ FUTBOLCU TRANSFER YAPMIŞLAR